MENU

Ο πρώην τεχνικός των Κλίβελαντ Καβαλίερς αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί της Φενέρ (75-65), τονίζοντας πως η Νταρουσάφακα έχει ακόμα αρκετό δρόμο ώστε να βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague. Παράλληλα, μίλησε με άκρως κολακευτικά σχόλια γαι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο αποκάλεσε ως τον «κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του τουρνουά διοργάνωσε η Ζαντάρ:

«Παίξαμε καλά απέναντι στους περσινούς φιναλίστ της Euroleague και τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κερδίσαμε, αλλά σε τέτοιες αναμετρήσεις, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Το σημαντικό είναι να προοδεύουμε. Θα έλεγα πως μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε και η σκληράδα που βγάλαμε στο παρκέ.

Δεν πρέπει να βιαζόμαστε, δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο. Φέτος θα παίξουμε για δεύτερη φορά στην Euroleague. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να φτάσουμε τη Φενέρμπαχτσε, και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτή τη στιγμή δεν πλησιάζουμε καν σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προχωρήσουμε σιγά σιγά για να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Με ηρεμία και πολλή δουλειά».

Μπλατ: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο της Φενέρ»