MENU

Μπορεί o Παναθηναϊκός να μην έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής κάποια μεταγραφή, αλλά οι άνθρωποί του δουλεύουν αθόρυβα και βρίσκονται στην τελική ευθεία για κάποιες υποθέσεις. Νωρίτερα, σάς ενημερώσαμε άλλωστε πως οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ίαν Βουγιούκα.

Πέραν του Βουγιούκα, πάντως, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει και άλλους παίκτες στο στόχαστρό της. Βασικός στόχος για τη θέση του πρώτου σέντερ είναι ο Τρέβορ Εμπάκουε της Μακάμπι, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Οι «πράσινοι» έχουν... φουλάρει για την απόκτησή του και τον έχουν φέρει στο προσκήνιο, δεδομένων και των δυσκολιών που έχουν παρουσιαστεί στην περίπτωση του Κρις Σίνγκλετον. Πάντως, και η υπόθεση του πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ είναι ακόμα ανοικτή και δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένη.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Παναθηναϊκός δεν περιμένει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Τρέβορ Εμπάκουε. O 26χρονος ψηλός αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ έχοντας 8.9 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Πάντως, είχε «φτιάξει» όνομα στην Ευρώπη την προηγούμενη διετία, αγωνιζόμενος σε Ρόμα και Μπάμπεργκ κατά σειρά.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, μάλιστα, ο Αμερικανός ψηλός ήταν πρωταγωνιστής σε... σενάριο ανταλλαγής μεταξύ Παναθηναϊκού και Μακάμπι που θα τον έφερνε στην Αθήνα για τους κυπελλούχους Ελλάδας.

Πλέον οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ψάχνουν την φόρμουλα που θα τους επιτρέψει να ολοκληρώσουν με θετική έκβαση την συγκεκριμένη υπόθεση του εκρηκτικού σέντερ.

Δυνατά για Εμπάκουε ο Παναθηναϊκός! (vids)