MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
EUROLEAGUE
8η αγωνιστική Γ' Ομίλοu
Lokomotiv Kuban
LOKOMOTIV KUBAN
51 66
Zielona Gora
ZIELONA GORA
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν ούτε στιγμή το προβάδισμα πανηγυρίζοντας στο τέλος τη μεγάλη νίκη που τους δίνει κάποιες μαθηματικές ελπίδες με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει ήδη προκριθεί.

Το παιχνίδι για τη Ζιελόνα ξεκίνησε ιδανικά αφού οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν απο νωρίς αρκετά μεγάλη διαφορά. Η πρώτη περίοδος έκλεισε με τη διαφορά στους 11 πόντους (13-24) για τους Πολωνούς.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τίποτα δεν άλλαξε καθώς η Λοκομοτίβ παρουσιάστηκε εξαιρετικά νωθρή και στο 14' βρέθηκε να χάνει με 16 πόντους (18-34). Εν συνεχεία προσπάθησε να μειώσει όμως καμία προσπάθεια των γηπεδούχων δεν έδειχνε ικανή να ρίξει τη διαφορά για τους Ρώσους και έτσι το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 27-40.

Κάπως έτσι κύλησε και η τρίτη περίοδος με τους γηπεδούχους να αδυνατούν να μπουν στο ματς. Ίσως σε αυτό συνέβαλλε και το γεγονός οτι έχουν ήδη πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και το κίνητρο έλειπε με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει με το σκορ στο 38-52.

Η τέταρτη περίοδος ήταν καθοριστική για το ματς. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προσπάθησε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της νίκης όταν ο Σίνγκλετον με δύο βολές έκανε το 49-60 στο 38', ωστόσο, το πάθος των φιλοξενούμενων ήταν αυτό που μέτρησε στο φινάλε με τη Ζιέλονα Γκόρα να πανηγυρίζει τη νίκη με 51-66.

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Ζιέλονα Γκόρα 51-66