Η αναμέτρηση εξελίχθηκε ιδανικά για τους Λιθουανούς που την προηγούμενη αγωνιστική διασύρθηκαν απο τη Λοκομοτίβ Κουμπάν καθώς δε δυσκολεύτηκαν ούτε στιγμή κόντρα στη Καρσίγιακα που ηττήθηκε στο προηγούμενο ματς απο τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τουρκία.
Ο Γιανκούνας σκοράροντας απο τη γραμμή των βολών έδωσε προβάδισμα στη Ζαλγκίρις με τον Κάρτερ να βάζει 5 πόντους για τους φιλοξενούμενους δίνοντας τους το πρώτο και τελευταίο προβάδισμα τους στο ματς. Απο κει και πέρα άρχισε ο «μονόλογος» των Λιθουανών με το buzzer beater του Μότουμ να διαμορφώνει το 22-14 για το πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ψαλίδα άνοιξε με τους γηπεδούχους να... πατούν γκάζι και να παίρνουν διαφορά ακόμα και με 17 πόντους (38-21) και το ημίχρονο να κλείνει στους 15 πόντους (40-25).
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Καρσίγιακα έδειξε διάθεση ωστόσο δε κατάφερε να αλλάξει πολλά με την «απόσταση» των δυο ομάδων να μη πέφτει κάτω απο τους 12 πόντους και εν τέλει το σκορ έπειτα απο 30 λεπτά να είναι 53-41. Ο Παλάσιος με το ξεκίνημα του τέταρτου και τελευταίου δεκαλέπτου έριξε τη διαφορά στους 10 με τους Τούρκους να μη βρίσκουν απαντήσεις στη συνέχεια και να χάνουν το ματς με 74-52.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Μάντας Καλνιέτις (17π., 7ριμπ., 6ασ.).
Τα Δεκάλεπτα: 22-14, 40-25, 53-41, 74-52


- Likes0
- Dislikes0