MENU

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Euroleague θα υποδεχθούν τους Βάσκους κι έχουν να ανέβουν ένα... βουνό μέχρι το τζάμπολ της αναμέτρησης. Ο Πάτρικ Γιανγκ είναι εκτός για τη συνέχεια της σεζόν, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Ματ Λοτζέσκι και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι πιθανότητες για να προλάβουν το ματς οι Πρίντεζης (μέση) και Λοτζέσκι (αχίλλειος) δεν είναι με το μέρος του, καθώς δύσκολα θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους. Οι «Πρι» και «Λότζο» την Τρίτη (24/11) ακολούθησαν το πρόγραμμα θεραπείας τους, ενώ ο αρχηγός τους, Βασίλης Σπανούλης... ανέβασε «στροφές». Ο V-Span αισθάνεται καλύτερα, έκανε ατομικό πρόγραμμα και αν την Τετάρτη (25/11) μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να επιστρέψει στο παρκέ.

Επίσης, ακόμα ένα πρόβλημα που ταιλαιπωρεί τον Ολυμπιακό έχει σχέση με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος λόγω υψηλού πυρετού εισχήθη στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση και δεν προπονήθηκε.

Δύσκολα οι δύο, καλύτερα ο Σπανούλης