MENU

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά έκανε το 2/2 στο πρώτο «παράθυρο» του Νοεμβρίου και πλέον επιθυμεί να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, αντιμετωπίζοντας στο Τελ Αβίβ το Ισραήλ (19:40).

Μιλώντας για το κρίσιμο παιχνίδι των προκριματικών του Eurobasket 2019, η Άρτεμις Σπανού τόνισε: «Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί το Ισραήλ είναι μια ομάδα σαν εμάς, βγάζει πάθος, ενέργεια και τρέχει πολύ. Στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει το Ισραήλ, στο ένα έχασε στην παράταση από τη Μεγάλη Βρετανία και στο άλλο νίκησε την Πορτογαλία με τρεις πόντους. Ξέρουμε, λοιπόν, ότι για 40 λεπτά θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα χωρίς να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί αλλιώς μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Η ομάδα του Ισραήλ έχει μια φιλοσοφία κοντά στη δικιά μας, οπότε και γι’ αυτό θεωρώ ότι θα είναι και ένας δύσκολος αντίπαλος».

Στη δωδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας βρίσκονται οι: Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Άρτεμις Σπανού, Άννα Σπυριδοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Όλγα Χατζηνικολάου, Τζάκι Γέμελος και Μαριέλα Φασούλα.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Δ’ Ομίλου που συμμετέχει η Εθνική Γυναικών

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

19.40 Ισραήλ – Ελλάδα

23.00 Πορτογαλία – Μεγάλη Βρετανία

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

17.00 Ελλάδα – Πορτογαλία

20.30 Ισραήλ –Μεγάλη Βρετανία

Πρεμιέρα με Ισραήλ στο δεύτερο «παράθυρο» η Εθνική Γυναικών