MENU

Μετά την 4η θέση που κατέκτησε στο Eurobasket της Τσεχίας, η Εθνική Γυναικών επέστρεψε στην Ελλάδα και προσγειώθηκε στο «Ελ.Βενιζέλος» το απόγευμα της Δευτέρας (26/6). Η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία της ιστορίας της στα γήπεδα της Πράγας, ξεπερνώντας την προηγούμενη επίδοση, που ήταν η 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό του 2009.

Ο Κώστας Κεραμιδάς και οι παίκτριες του δεν ήταν μόνες τους, καθώς στο αεροδρόμια βρέθηκαν περίπου 150 άτομα (φίλαθλοι και εκπρόσωποι των media) που τις υποδέχθηκαν με σημαίες και ανθοδέσμες. Οι Γιώργος Βασιλακόπουλος, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και Άρης Ζώης πέταξαν μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από την Τσεχία στην Αθήνα, ενώ στο «Ελ. Βενιζέλος» περίμεναν την αποστολή οι Αριστείδης Γολέμης, Κώστας Κώτσης, Δημήτρης Καρβέλας και Γιάννης Αλεξόπουλος, μαζί με πλήθος υπαλλήλων της ΕΟΚ.

Μεταξύ άλλων, στο αεροδρόμιο ήταν και η Τούλα Καλέντζου, που υποδέχθηκε τις... κοριτσάρες με τα μπλε, αλλά και ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος. Μάλιστα, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής προσέφερε σε κάθε παίκτρια από ένα λουλούδι, σε μια διαφορετική και όμορφη κίνηση!

https://t.co/lxzzKcGRnS
Στην Αθήνα η Εθνική Γυναικών (pics&vid)