MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «Dueto»:

Για τη ζωή στην Τενερίφη: «Είναι όμορφα εδώ. Η ομάδα είναι αρκετά καλή όπως και το επίπεδο. Χθες νικήσαμε την Εστουδιάντες και μπήκαμε το final-8 του κυπέλλου».

Για το αν σκοπεύει να κάνει ροτέισον ο προπονητής: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, αλλά δεν γνωρίζω».

Για την κατάσταση στον όμιλο και τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ για πρόκριση: «Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν με τη Βέντσπιλς. Ήταν μια ομάδα που παίζει παράξενο μπάσκετ, δεν ήξερες πότε θα σουτάρουν ή πότε θα πασάρουν. Είναι πραγματικά περίεργη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και μόνο τυχαίο δεν ήταν που κέρδισε τον Ολυμπιακό. Θέλω να πω συλλυπητήρια στον κόουτς Παπαθεοδώρου. Ίσως και να επηρεάστηκε η ομάδα στον τελευταίο αγώνα και για αυτό ήρθε η ήττα. Μου αρέσει η ομάδα του ΠΑΟΚ και θέλω να τη δω και στην επόμενη φάση του Basketball Champions League».

Για την έλευση Κατσικάρη στην Τενερίφη: «Νομίζω ότι πρώτα ήταν ψυχολογικό το θέμα και μετά όλα τα άλλα. Όταν ήρθε ο Κατσικάρης έπαιξαν όλοι. Όλοι άρχισαν να αισθάνονται σημαντικοί στην ομάδα. Άλλαξε η εικόνα και η ομάδα από 13η που ήταν, τώρα δείχνει ένα ωραίο πρόσωπο προς τα έξω».

Για το πως έγινε η μεταγραφή του στην ομάδα: «Με πήρε ένα τηλέφωνο ο προπονητής και μου είπε ότι θέλουν έναν παίκτη σαν και εμένα. Οι άνθρωποι των Τρικάλων ήξεραν ότι αν έρθει κάποια καλή πρόταση που θα θέλω να δεχτώ, θα μπορώ να το κάνω. Έτσι, με ευχαρίστησαν και τους ευχαρίστησα και εγώ. Στην συνέχεια έφυγα για την Ισπανία. Με τον Κατσικάρη ήμασταν τρία χρόνια μαζί και ένα στην Εθνική. Ήξερα τι ήθελε από εμένα».

Για το πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα: «Ήμουν τυχερός γιατί στο πρώτο ματς παίξαμε μέσα στη Μπαρτσελόνα. Ήμουν καλός και τυχερός στο ψυχολογικό κομμάτι. Έβαλα 12 πόντους με δύο τρίποντα, εκ των οποίων το ένα ήταν στο τέλος της παράτασης».

Για το Σχορτσιανίτη και την κριτική που δέχτηκε: «Ο Σοφοκλής ήταν σχεδόν ένα χρόνο χωρίς μπάσκετ. Είχε έναν τρομερό τραυματισμό και ήταν δύσκολο να επανέλθει. Έκανε όμως μεγάλη προσπάθεια. Το πρωί έκανε μόνος προπόνηση στο γυμναστήριο, το μεσημέρι ένα ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Ήταν πολύ χαρούμενος που ξανα γύρισε. Δεν τον νοιάζει τι λένε οι γύρω του. Τον νοιάζει να είναι καλά και να μπορεί να παίξει. Ήθελε χρόνο, προπόνηση και προσοχή».

Για το αν θα επισκεφτεί την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Αν δεν κάνω λάθος έχουν φτάσει. Εννοείται ότι θα τους επισκεφτώ».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Βασιλειάδης: «Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ, θέλω να τον δω στην επόμενη φάση του BCL» (aud)