MENU

Συγκεκριμένα η πτήση των «κιτρινόμαυρων» ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 10:10, ωστόσο λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το πρωί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" η αποστολή του Άρη έμεινε καθηλωμένη για τέσσερις ώρες.

Κατόπιν τούτου, λίγο μετά τις 13:30 οι "κίτρινοι" επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και αναχώρησαν με προορισμό το Ντίσελντορφ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Με καθυστέρηση μεγαλύτερη των τεσσάρων ωρών (ήταν προγραμματισμένο αρχικά να αναχωρήσει στις 10:10), λόγω της ομίχλης που έχει "σκεπάσει" από νωρίς το πρωί το αεροδρόμιο "Μακεδονία", η αποστολή του ΑΡΗ αναχώρησε σήμερα (16/01) με τελικό προορισμό τη Βόννη, όπου αύριο (17/01, 21:00, Novasports1, ERTPLAY1) αγωνίζεται κόντρα στην Telekom Baskets Bonn, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Η ομάδα μας «πέταξε» μεσημέρι για το Ντίσελντορφ κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Βόννη, διανύοντας μια απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων για την οποία απαιτείται μια ώρα. Το βράδυ θα προπονηθεί στο «Telekom Dome», που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα. Με την αποστολή θα ταξιδέψει και ο Bryce Douvier καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του.

Στην αποστολή του ΑΡΗ συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Maras, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Prewitt, Βασιλόπουλος, Douvier, Bell».

Αναχώρησε με τετράωρη καθυστέρηση για Γερμανία ο Αρης (pic)