MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου στη συνέντευξη τύπου:

Αρχικά σημείωσε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς η σημερινή. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι χάνοντας αρκετά ριμπάουντ και έτσι ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πιο δυνατά κυρίως στην άμυνα και αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξε το παιχνίδι».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο: «Αυτό είναι κάτι που βασανίζει και εμάς. Γιατί δεν ξεκινάμε έτσι όπως θέλουμε τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να σπαταλάμε δεκάλεπτα ή ημίχρονα και να προσπαθούμε να γυρίσουμε και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε άμεσα».

​Για την ψυχολογία της ομάδας: «Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Η ομάδα λειτουργεί καλύτερα, έχει γνωριστεί μεταξύ της και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ελέγχουμε το μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών και κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος. Κάποια αποτελέσματα μας επηρέασαν, αλλά αυτή η ομάδα είναι πολύ συσπειρωμένη και έτσι αλλάζει η κατάσταση. Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε ακόμα. Εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον, υπάρχει πίστη, συνεργασία και όλα τα παιχνίδια θα τα διεκδικεί και θα προσπαθεί να τα κερδίσει».

​Για τον Κρουμπάλι και το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει στα τελευταία ματς: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δείξει τρία πρόσωπα. Το ένα στην αρχή της προετοιμασίας που είχαμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, πολλοί παίκτες δίξαν καλό πρόσωπο και ο Κρουμπάλι ήταν ένας από αυτούς. Το δεύτερο στην αρχή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων όπου είχαμε πολλά προβλήματα και έλειπαν δύο πόιντ γκαρντ. Έλειπε ο Ζάρας, ο Χαραλαμπόπουλος, ο Μαργαρίτης για κάποιο διάστημα. Χρειαζόμαστε σωστή συνολική λειτουργία για να φανούν και οι παίκτες και νομίζω ότι τώρα που λειτουργούμε έτσι, φαίνονται και τα ατομικά χαρακτηριστικά του Κρουμπάλι».

​Για το ότι η Σαλόν εκτός έδρας την Γκαζιαντέπ: «Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλος δρόμος. Φυσικά, κάθε νίκη εκτός έδρας μετράει. Εμείς πρέπει να δούμε την ομάδα μας και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια τουλάχιστον στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού».

​Για τον Τρις που δεν αγωνίστηκε και τον Κλάσεν που έπαιξε λίγο: «Ο Τρις δεν έπαιξε για λόγους τακτικής. Για τον Κλάσεν, τα χαμένα ριμπάουντ υπήρχαν και όταν ήταν μέσα, κάναμε ένα διαφορετικό σχήμα και δεν υπήρξε λόγος στη συνέχεια να το αλλάξουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα δύσκολα και άλλοι θα τα βρουν μπροστά τους: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν τις ομάδες. Ένα κακό αποτέλεσμα, μία κακή εμφάνιση, τραυματισμοί είτε ακόμα και εξωγηπεδικοί λόγοι. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το δέσιμο της ομάδας εσωτερικά, όπου ακόμα και αν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα να μένει εντός και το πρόβλημα να γίνεται συσπείρωση. Είναι ένα κομμάτι τις ομάδας αυτό και αυτή την εικόνα είχα και έχω και αυτή μεταφέρω. Είναι ένα σημαντικό εχέγγυο για μία ομάδα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της και να φτάσει στο τέλος της διαδρομής με έναν όμορφο τρόπο».

Για το αν έχει φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει: «Κάθε μέρα που περνά, σε συνδυασμό με τις νίκες, της δίνει τη δυνατότητα να δουλέψει με έναν πιο ευχάριστο τρόπο και να προσπαθήσει να πετύχει έτσι τους στόχους της».

Παπαθεοδώρου: «Μεγάλη νίκη, η ομάδα λειτουργεί καλύτερα»