MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη

Για τη νίκη και την εικόνα της ομάδας: «Τα ζητούμενα σε κάθε παιχνίδι είναι δυο. Να κερδίσεις και να παίξεις καλά. Στο ένα κομμάτι είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν ήταν εύκολο το ματς. Σήμερα παίξαμε σκληρά στην άμυνα και σε κάποια σημεία του ματς είχαμε καλό μακρινό σουτ, κάτι που είχαν και οι αντίπαλοι. Ήρθαμε εδώ με απουσίες αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Είναι θετικό πως ξεκινήσαμε με το δεξί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

Για τη ροή του αγώνα: «Πολλές φορές παίζει ρόλο η απειρία σε τέτοια δύσκολα παιχνίδια. Δεν θέλω να ξεχωρίζω κάποιον παίκτη αλλά στο διάβασμα του ματς ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Για την προσαρμογή ορισμένων παικτών: «Φαίνεται να χρειάζονται χρόνο. Δεν περάσαμε και αρμονικό δίμηνο. Ήταν πολλά που τα γνωρίζεται. Περάσαμε από τραυματισμούς και δυσκολίες. Σε μια ομάδα πρέπει να μπει μια τακτική και όλα αυτά χρειάζονται χρόνο. Όλα αυτά μας πήγαν πίσω και σε συνδυασμό με την απειρία κάποιων παικτών βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Χρειάζεται χρόνος».

Για το Ελληνικό στοιχείο: «Σε σχέση με τη περσινή χρονιά το ελληνικό στοιχείο είναι καλύτερο. Απλά θέλουν και αυτοί χρόνο».

Για τον κόσμο: «Είναι σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας και να μας στηρίζουν σε κάθε ματς».

Πρίφτης: «Σημαντικό που το καταφέραμε με απουσίες»