MENU

Το blog του άσου του Αρη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

«Καλησπέρα σε όλους.

Σας καλωσορίζω στο blog μου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και χαίρομαι που θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε κάθε εβδομάδα για τον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα. Είναι μία σημαντική καινοτομία.

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλες τις ομάδες, αφού το πρωτάθλημα είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων, όπου πέρα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε. Στόχος μας είναι να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να τερματίσουμε σε μία καλή θέση στην κανονική περίοδο, ώστε να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας για κάτι καλό στα πλέι οφ.

Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε μία πολύ δύσκολη νίκη επί του Ρεθύμνου, ένα ματς που μας άφησε γλυκόπικρη γεύση, αφού κερδίσαμε μεν, χάσαμε τον Τόρεϊ Τόμας δε. Δείξαμε σθένος στην τελευταία περίοδο και αυτό κρατάμε από το περασμένο ματς.

Καιρός για να μείνουμε στον αγώνα με το Ρέθυμνο δεν υπήρχε και από τη Δευτέρα στρέψαμε την προσοχή μας εξ ολοκλήρου στον Πανελευσινιακό και προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι με ειδικές συνθήκες. Ο Πανελευσινιακός έχει δείξει ότι είναι μία αξιόλογη ομάδα και από την πλευρά μας χρειάζεται μεγάλη προσοχή και 100% συγκέντρωση, ώστε να πάρουμε μία σημαντική νίκη που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Σ’ αυτήν την προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, ο οποίος μας στηρίζει πολύ τη φετινή χρονιά.

Κλείνοντας την πρώτη μου επικοινωνία μαζί σας, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους με ψήφισαν στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου νέου παίκτη στην Ευρώπη, όπου κατέλαβα την τέταρτη θέση. Θέλω να συγχαρώ επίσης τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος βγήκε δεύτερος, αλλά πιστεύω ότι αυτός ήταν που έπρεπε να πάρει την πρώτη θέση.

Βεζένκοφ: «Αξιζε την 1η θέση ο Αντετοκούνμπο»