MENU

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της επέκτασης της συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσει PAO SHOP στο χώρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Από το κατάστημα αυτό οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας ενώ παράλληλα θα διατίθενται και προϊόντα των τμημάτων του Ερασιτέχνη, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα ενισχύουν τη «μάνα του λόχου».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναικός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε: «Μετά το τεράστιο project των Ακαδημιών, συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία μας με τον Ερασιτέχνη και την επεκτείνουμε στο εμπορικό κομμάτι με τη λειτουργία PAO SHOP στον ιστορικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εκεί που χτυπά η καρδιά κάθε φίλου του Παναθηναϊκού. Η συνεργασία θα συνεχιστεί με όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις που θα έχουν ως απώτερο σκοπό το συνολικό καλό του Παναθηναϊκού».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασίας μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και στο εμπορικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας κι ενιαίος κι ενωμένοι θα προχωρήσουμε σε όλες τις ενέργειες εκείνες που θα ωφελήσουν τον αγαπημένο μας σύλλογο».

Λεπτομέρειες για την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα».

PAO SHOP και στη Λεωφόρο