MENU

Ο Παναθηναϊκός έχει χαράξει το πλάνο του, βάσει των κατευθύνσεων του νέου του προπονητή, Σάσα Τζόρτζεβιτς, και κάνει τα πάντα, ώστε να το υλοποιήσει. Μεταξύ των στόχων, που έχουν τεθεί, είναι και ο Σέρβος, ύψους 2.12, σέντερ της Παρτίζαν, Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος στο τελευταίο ντραφτ του ΝΒΑ είδε το όνομά του στο νο26, επιλογή των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μόνο, που τον 21χρονο παίκτη έχει βάλει τελευταίως στο στόχαστρό του, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, και ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες κινούνται σε όλα τα μέτωπα και έτσι «σημαδεύουν» έναν ψηλό, όπως ο Μιλουτίνοφ, παίκτη με πολύ καλό παρόν, αλλά και λαμπρό μέλλον. Δεν έχει ξακαθαριστεί αν αυτό το μπάσιμο της ομάδας του Πειραιά έχει να κάνει με την αργοπορία στο θέμα της απόκτησης του Πάτρικ Γιανγκ ή είναι μία ξεχωριστή κίνηση. Αλλωστε και να πάρει τον Γιανγκ ο Ολυμπιακός θα έχει πέντε ψηλούς (Γιανγκ, Χάντερ, Αγραβάνη, Πρίντεζη και Τσαϊρέλη) με δεδομένο ότι όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ ο Καββαδάς θα δοθεί δανεικός. Οπότε, θα χρειαστεί ένας ακόμη ψηλός και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι μπορεί για λίγο να παίξει και στο «4».

Θυμίζουμε ότι πριν αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης είχε αναφερθεί στα ΜΜΕ για ενδιαφέρον του για τον Μιλουτίνοφ. Τότε δεν είχε δοθεί συνέχεια. Να, όμως, που τώρα, οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν στη μάχη για την απόκτησή του.

Μπήκε «σφήνα» για Μιλουτίνοφ