MENU

Όπως ενημέρωσε η ομάδα των Βορείων Προαστίων, ο Άρης Λυκογιάννης καλωσόρισε τους παίκτες και άμεσα τους έβαλε με τους συνεργάτες του στην λογική της ομάδας και της δουλειάς που θα γίνει στην προετοιμασία προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Basket League.

Στην διάθεση του Έλληνα προπονητή τέθηκαν οι: Φιτζπάτρικ, Χόκινς, Οκερεαφόρ, Σκουλίδας, Καμπερίδης, Καλαϊτζάκης, Κώττας, Σπυριδωνίδης και Ραλλάτος. Από την «πρώτη» του Χολαργού απουσίασαν οι Ντόρσει, Αγκμπελέζε και Λο που αναμένεται να ενσωματωθούν τις προσεχείς ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Δημήτρης Μαυροειδής, που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Λυκογιάννη.

Η έναρξη της προετοιμασίας του Χολαργού σηματοδοτήθηκε επί της ουσίας νωρίς σήμερα (20/8) το πρωί, όταν ένα γκρουπ παικτών πέρασε από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα, οι Χόκινς, Οκερεαφόρ, Καμπερίδης, Κώττας και Σπυριδωνίδης υποβλήθηκαν σε ενδελεχή έλεγχο. Το ίδιο θα γίνει αύριο (21/8) με τους Φιτζπάτρικ, Σκουλίδα, Καλαϊτζάκη και Ραλλάτο.

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο να περάσουν από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και οι Αγκμπελέζε, Ντόρσει. Ο τελευταίος αναμένεται αύριο (21/8) το πρωί στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Έβαλε... μπρος ο Χολαργός, στην προπόνηση και ο Μαυροειδής