MENU

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... απασφαλίζει και εκτοξεύει πυραύλους σε μια συνέντευξη σταθμό στο sdna.gr! Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μιλά για όλα και κάνει αποκαλύψεις για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στον παίκτη του Ολυμπιακού, που θα ήθελε στα πράσινα, αναλύει την υπόθεση Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την πιθανότητα επιστροφής, σχολιάζει την πορεία του Τσάβι Πασκουάλ και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και εξηγεί τι συνέβη με την Euroleague. Επιπλέον, στέκεται στις περιπτώσεις που έχει αντιδράσει υπέρ του δέοντος, αλλά και στους παίκτες, που μετάνιωσε που έφυγαν...

Φυσικά, εμβαθύνει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα: τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Νικόλα Πατέρα, τους Βαρδινογιάννηδες, το Athens Alive, τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, τον Ιβάν Σαββίδη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις επερχόμενες «κόντρες» τους. Αποκαλύπτει τη συμφωνία με τον Αλαφούζο και τι συνέβη δυο μέρες μετά και αναφέρεται στον τρόπο, με τον οποίον θα μπορούσε να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ και όχι μόνο.

Παράλληλα, ο Γιαννακόπουλος απαντά σε ερωτήσεις για τους αδελφούς Αγγελόπουλους, τη διαιτησία στα κορυφαία αθλήματα της χώρας, καθώς και για τα ζητήματα του Ερασιτέχνη και τα... σημεία και τέρατα που βρήκε στη «Μάνα του Λόχου». Σχολιάζει τη συνάντηση του με ένα σημαίνων πρόσωπο της Παναθηναϊκής οικογένειας και εκφράζει την άποψή του για τη σημερινή κυβέρνηση και την πολιτική.

Τέλος, για πρώτη φορά μιλάει για τον Παύλο, τη συμβουλή που θα τον ακολουθεί για πάντα και τι θα είχε συμβεί αν το 1979 περνούσε η ΠΑΕ στα χέρια του...

Μια συνέντευξη 2,5 ωρών με απαντήσεις - βόμβες στον Βασίλη Παπαθεοδώρου και το SDNA, που θα προκαλέσουν πάταγο.

Μείνετε συντονισμένοι...

Εδώ μπορείτε να δείτε το teaser βίντεο της συνέντευξης:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απασφαλίζει: Έρχεται συνέντευξη-βόμβα στο SDNA!