MENU

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Από σήμερα ξεκινά μια νέα στιγμή για τον Πανιώνιο. Όντως η χρονιά πέρυσι ήταν δύσκολη για τον Πανιώνιο και πλέον το επόμενο βήμα είναι να σταθεροποιηθεί και να πάει ψηλότερα. Ο Πανιώνιος έχει το δικό του στίγμα στο μπάσκετ, ειδικά στην παραγωγή παικτών, και η φανέλα είναι πολύ βαριά πρέπει να την υπερασπιζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο. Να φεύγουμε χαρούμενοι από το γήπεδο, να πάνε όλα καλά, να δημιουργήσουμε μια φιλοδοξία. Θα δουλέψουμε σκληρά κι εγώ κι οι συνεργάτες μου να πετύχουμε το στόχο μας και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός κατά την διάρκεια της παρουσίασής του, προτού προσθέσει:

«Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, όλοι περνάμε δύσκολα. Στην προηγούμενη θητεία μου είχαν ξεκινήσει όλα καλά, αλλά υπήρξαν προσωπικές διαφωνίες με τον Λιανό και θεωρήσαμε πως πρέπει να τελειώσουμε την συνεργασία μας. Για εμένα Πανιώνιος ισούται με μπάσκετ! Έχω πολλούς φίλους εδώ. Ήταν μεγάλο κίνητρο και θεώρησα πως από αυτή τη συνεργασία μπορούμε να επωφεληθούμε όλοι από αυτό. Το όνομα και μόνο φτάνει για να αρχίσουμε κάτι καλό».

Σχετικά με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε: «Την οικονομική ηρεμία τη θέλουμε όλοι. Εύχομαι να μην ζήσω καταστάσεις όπως η περσινή. Πέρυσι λειτούργησαν όλα μέσα από την καλή σχέση των παικτών, των μελών και την τακτοποίηση του Μπούμπουρα. Μέσα από το οικονομικό είσαι πιο ήρεμος, είσαι αξιόπιστος, ειδικά προς τον παίκτη και δεν δίνεις δικαιώματα έξω. Η δουλειά γίνεται πιο εύκολη και το αποτέλεσμα είναι δεδομένο».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή θέλουμε να υπάρχει ισορροπία όσον αφορά το ξένο κι ελληνικό κομμάτι. Ως προς το ελληνικό πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και να συνδυάσουμε το παλιό με το καινούριο. Ο δυνατός και σωστός χαρακτήρας, η όρεξη για δουλειά και η φιλοδοξία. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο παραγωγικά. Δυστυχώς η πρώτη ομάδα δεν έχει καρπωθεί από αυτό. Μετά από καιρό, και με το νέο γήπεδο, θα πρέπει να υποδεχθεί αυτά τα παιδιά και στην πρώτη ομάδα, να γίνουν μέρος όλου του έργου».

Τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε και στην ανακοίνωση των «Πανθήρων» στην οποία κήρυξαν αποχή από τους αγώνες της ομάδας, τονίζοντας: «Με την αποχώρησή μας από την έδρα, προστίθεται και αυτό το πρόβλημα. Είναι δεδομένο πως είναι παιδιά με διαφορετική κουλτούρα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι παραπάνω από την δημιουργία μιας ομάδας που θα τα ξεπεράσει όλα αυτά και θα περιμένει τον κόσμο να έρθει να στηρίξει».

Σκουρτόπουλος: «Είναι βαριά η φανέλα του Πανιωνίου, τα καλύτερα είναι μπροστά μας»