MENU

Το φετινό καλοκαίρι ανήκει στον Νικ Καλάθη. Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα πιο «hot» ονόματα στην αγορά, καθώς το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» έχει ολοκληρωθεί και αναζητά το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο.

Ήδη οι εξελίξεις, αναφορικά με την πρόταση-μαμούθ που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, είναι ραγδαίες, με τον παίκτη να μην δίνει την απάντηση που περίμεναν οι «πράσινοι» και το θέμα να έχει πάρει νέα τροπή. Την ίδια στιγμή, όμως, ήρθε και κάτι ακόμα να προκαλέσει αναστάτωση.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα Tweet, το οποίο έφερε την υπογραφή του Άντριαν Βοϊναρόφσκι, το οποίο ανέφερε πως οι Ορλάντο Μάτζικ ετοιμάζονται να προσφέρουν 4ετές συμβόλαιο στον Νικ Καλάθη με απολαβές που φτάνουν τα 80 εκατ. δολάρια. Το «τιτίβισμα» αυτό έφερε αναστάτωση, αλλά αποδείχθηκε ψεύτικος ο λογαριασμός και κατ' επέκταση και το εν λόγω «τιτίβισμα». Εξάλλου, ο πάντα έγκυρος σε θέματα ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ουδέποτε έκανε το συγκεκριμένο «τιτίβισμα» στον επίσημο λογαριασμό του.

Άλλωστε, όχι μόνο θα ήταν δύσκολο να βρει ο Καλάθης ένα τέτοιο συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, παρά τη σπουδαία σεζόν που έκανε στην Ευρώπη, ενώ και με βάση τους κανονισμούς του ΝΒΑ απαγορεύεται στις 23/06 ρητά η δημοσιοποίηση τέτοιων προτάσεων σε free agents.

Τούτο σημαίνει πως η αναστάτωση πέρασε, την ίδια στιγμή που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το εν λόγω tweet που έφερε αναστάτωση:

Το Fake tweet των 80 εκατ δολαρίων για Καλάθη!