MENU

Ημέρα εξελίξεων στο θέμα προπονητή είναι η Παρασκευή για την ΑΕΚ. Η Ένωση περίμενε τις εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Πρίφτη, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την περίπτωσή του. Ο Έλληνας προπονητής όμως, παρέμεινε στην Ούνικς Καζάν, με την ρωσική ομάδα να ενεργοποιεί την οψιόν για έναν ακόμα χρόνο και να τον διατηρεί στις τάξεις της.

Έτσι, η εξέλιξη αυτή αναγκάζει την ΑΕΚ να στραφεί σε άλλες λύσεις, με τον Ηλία Ζούρο αν είναι το πρώτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν άμεσα, ώστε να μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση και το θέμα προπονητή να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε, ο Ζούρος έχει συμπάθειες εντός ΑΕΚ και είναι από τις περιπτώσεις που... προκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή μετά την επισημοποίησης της ανάληψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή στην Ένωση.

Σε κάθε περίπτωση η περίπτωση Ζούρου, πλέον είναι αυτή που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με την περίπτωση απόκτησης ξένου προπονητή να έχει υποχωρήσει για την ώρα, αλλά να παραμένει στα υπόψιν των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Φουλάρει για Ζούρο η ΑΕΚ!