MENU

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Η ομάδα και το πρωτάθλημα βρίσκονται σε μία κατάσταση που νομίζω πως απαιτεί προσοχή. Εγώ λέω πως οι ομάδες πρέπει να έχουν κοντή μνήμη. Η ομάδα μας είχε ένα άσχημο αποτέλεσμα με την Κύμη και ένα καλό σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Ήταν ένα παιχνίδι που προσπαθήσαμε να το ελέγξουμε. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες μας, γιατί έχουν περάσει μια δύσκολη χρονιά και οι καινούριες πληροφορίες τους δίνουν εκ νέου στρές. Υπάρχει πίεση και λόγω αποτελεσμάτων και λόγω της ιδιαιτερότητας που υπάρχει. Σήμερα κερδίσαμε, συνεχίζουμε. Καλή δύναμη στον Φώτη που εκπροσωπεί τα Τρίκαλα με αλτρουισμό. Καλή δύναμη και στα Τρίκαλα και καλή επιστροφή στην πρώτη κατηγορία».

Νωρίτερα ο Βαγγέλης Αγγέλου παραχώρησε δηλώσεις και στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την αναμέτρηση: «Ήταν μια νίκη που έπρεπε να κάνουμε. Είμαστε σε μια κατάσταση που όλοι καταλαβαίνουν τι γίνεται. Περιμένουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι μετά τη διακοπή. Οι παίκτες ανταποκρίνονται. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 4/5 τρίποντα και στο δεύτερο 2/12, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τακτική. Ο Άρης είναι χωνί που η πίεση σε τραβάει προς τα κάτω… Πρέπει να διαχειριστούμε πολλά, είναι καλό ότι ανταποκριθήκαμε. Η ομάδα των Τρικάλων είχε απουσίες κι αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το πόσες νίκες θα χρειαστεί ο Άρης για να εξασφαλίσει την παραμονή του: «Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι, τους κανόνες του. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε τρεις αγωνιστικές, όχι στο ματς με το Πανιώνιο… Εγώ θέλω να πω ότι ο κ. Γουλιέλμος, ο κ. Ζουλιάμης και ο κ. Καπάζογλου, όπως και οι συνεργάτες τους κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με ηχηρή σιωπή. Προσπαθούν με σεμνότητα να βοηθήσουν την ομάδα. Θα μείνουμε σε αυτό το μήνυμα».

Αγγέλου: «Ο Άρης είναι χωνί που η πίεση σε τραβάει προς τα κάτω»