MENU

«Είναι δύσκολη μέρα, γιατί για 30 λεπτά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Αυτό οφείλεται και στην ΑΕΚ, που είναι έμπειρη ομάδα και παίζει και στην Ευρώπη. Βέβαια κι εμείς έπρεπε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα, όπως κάναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν γυρίσαμε την μπάλα, βγάλαμε άμυνες και γι’ αυτό περιορίσαμε τον αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, προτού προσθέσει:

«Κάτι που δεν μου άρεσε ήταν τα 47-29 ριμπάουντ υπέρ της ΑΕΚ και ειδικότερα το πρώτο ημίχρονο, οπότε η ΑΕΚ είχε 26 κι εμείς 8. Όταν υπάρχει τέτοια διαφορά στα ριμπάουντ, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω. Το ότι διεκδικήσαμε τη διαφορά στο τέλος ήταν άθλος υπό αυτές τις συνθήκες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν σκεφτήκαμε τίποτα άλλο από το πώς θα προστατεύσουμε την ομάδα. Να μην έχει αυτή την εικόνα. Να παίξει μπάσκετ σωστό».

Σχετικά με το εάν λείπει ένας ψηλός από το ρόστερ του Λαυρίου, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο, γιατί αν μου περνούσε μετά από 20 αγώνες, θα σήμαινε ότι δεν ξέρω τι θέλω. Στον πρώτο γύρο παίξαμε με το ίδιο σχήμα και κερδίσαμε, άρα δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε άλλον ψηλό. ΑΕΚ και Λαύριο είναι δυό διαφορετικές ομάδες, οπότε αν η μία επικρατήσει της άλλης, η διαφορά μπορεί να πάει ψηλά».

Σερέλης: «Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο για 30 λεπτά»