MENU

Ο Μάνος Λάσκαρης έδωσε το παρών χθες στα γραφεία της ΕΟΚ, στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα, έχοντας να παραδώσει κάποια έγγραφα για μια δικαστική υπόθεση του Άρη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Ευρισκόμενος εκεί φέρεται να ζήτησε να δει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος όμως δεν είχε πάει ακόμη στο γραφείο του, κι έτσι η συνάντηση δεν έγινε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, ο οποίος έχει να εμφανιστεί εδώ και καιρό στη Θεσσαλονίκη και δη στα γραφεία της ομάδας, τα οποία είναι... κλειστά και οι υπάλληλοι έχουν ξεκινήσει επίσχεση εργασίας, αφού είναι απλήρωτοι, έλεγε εκεί πως γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί λύση για τα προβλήματα της ομάδας. Όλα αυτά ενώ την Κυριακή ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και αύριο, Πέμπτη (8/3) δικάζεται η προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ ώστε να καταπέσει η τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε πρωτόδικα για γεγονότα στον αγώνα με το Λαύριο.

Την ίδια στιγμή η επικοινωνία με τον αδερφό του, Νίκο, συνεχίζεται με... emails γραμμένα με greeklish και η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε αδιέξοδο, με τον Α.Σ. Άρης να επιλέγει, όπως όλα δείχνουν, τη λύση προσφυγής στο Πρωτοδικείο για να διοικηθεί η εταιρία...

Πήγε να δει τον Βασιλακόπουλο ο Μ.Λάσκαρης, αλλά...