MENU

Μετά την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει ήδη τα επόμενα σχέδια για το μέλλον. Έτσι, εκτός από την πρόθεση να φιλοξενηθεί το Final Four του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ, η διοίκηση της «Ένωσης» φαίνεται πως κατέληξε και σε τελικό σχέδιο για το γηπεδικό ζήτημα.

Όπως αναφέρει το aek365, το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με την εντυπωσιακή στέγη Καλατράβα είναι αυτό που θα... στεγάσει το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του να καταλήγουν σε αυτή την λύση για αρκετούς, κυρίως πρακτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, θα είναι πολύ πιο εύκολο για την ΑΕΚ να μετακινηθεί στο ποδηλατοδρόμιο, με την τροποποίηση αυτής της εγκατάστασης να μην απαιτεί πολύ χρόνο. Από την στιγμή που το σκέπαστρο υπάρχει ήδη, στόχος των ειδικών είναι να δημιουργήσουν μία κεντρική σάλα περίπου 7.000 θέσεων, αλλά κια μία δεύτερη με χωρητικότητα 2.000 θεατών, η οποία θα είναι βοηθητική και θα έχει κυρίως τον ρόλο του... σπιτιού των ακαδημιών.

Ουσιαστικά, το κλειστό θα χωριστεί σε δύο μέρη και με τις τροποποιήσεις που θα γίνουν αναμένεται να είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα 4-6 μήνες μετά την έναρξη των εργασιών.

Παράλληλα, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αποφασίσει να δώσει τα... κλειδιά του έργου στον Δημήτρη Ανδριόπουλο, ο οποίος είναι ο πρότζεκτ μάνατζερ και στο νέο γήπεδο του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.

Είναι προφανές πως η παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της Diamand SA δίνει ασφάλεια και δυναμική στην προοπτική του νέου «σπιτιού» της ΚΑΕ ΑΕΚ, την ώρα που στην «Ένωση ελπίζουν πως οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και η επικοινωνία με το Υπουργείο θα ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Μάλιστα, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η εγκατάσταση θα περάσει στα χέρια της ΑΕΚ με μακροχρόνια μίσθωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως πρέπει να βρεθεί λύση και με την μεταφορά της ποδηλατικής πίστας του ΟΑΚΑ σε άλλο γήπεδο, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα της αντίστοιχης Ομοσπονδίας.

Οδεύει προς το ποδηλατοδρόμιο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ