MENU

Με μια... δυνατή αναμέτρηση «κλείνει» η 16η «στροφή» του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς η Κύμη του Γιάννη Καστρίτη, που έχει ανέβει μετά την προσθήκη του Θαντ ΜακΦάντεν, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου, λίγες μέρες μετά τη διακοπή για το All Star της Πάτρας.

Οι γηπεδούχοι μετρούσαν έξι νίκες σε οκτώ αγώνες, έχοντας κερδίσει στην έδρα τους ομάδες όπως ο Άρης και το Λαύριο, προτού ηττηθούν από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Πάντως, και απέναντι στους Πειραιώτες, η ομάδα της Εύβοιας ήταν ανταγωνιστική για 30' και απέδειξε πως βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι.

«Επόμενος μας αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα επιπέδου BCL, με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Πρόκειται για έναν μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο, οπότε ο βαθμός δυσκολίας όταν τους αντιμετωπίζεις είναι τεράστιος. Επιπλέον, θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα βρει τον ΠΑΟΚ ξεκούραστο και έτοιμο, αφού δεν είχε κάποια επίσημη υποχρέωση στην Ευρώπη και έτσι ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται ακόμα περισσότερο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο blog του για την αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αφού έμαθε τον αντίπαλό του για τους «16» του μπασκετικού Champions League επιστρέφει στην... ελληνική πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ μετράει 8-7 ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα και θέλει το διπλό στο «Κ. Γ. Τάσος Καμπούρης» για να ανέβει ακόμα περισσότερο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος έχει τραυματιστεί στη μύτη και θα πάει στην Εύβοια κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί.

«Δυστυχώς για μένα και την ομάδα, προέκυψε ένας τραυματισμός στην προπόνηση της Τρίτης και έτσι θα ακολουθήσω την ομάδα περισσότερο για να την στηρίξω ψυχολογικά, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των συμπαικτών μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν», τόνισε ο Κρουμπάλι στο blog του.

Στην αναμέτρηση του Α' Γύρου στο «PAOK Sports Arena» οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 94-83 και πρώτο σκόρερ τον Λάκι Τζόουνς (17π.).

«Δοκιμασία» για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της ανεβασμένης Κύμης