MENU

Πιο αναλυτικά, ο 'Ελληνας τεχνικός ανέφερε για τον Ολυμπιακό: «Δε θέλουμε να πούμε ποιο είναι το αδύνατο σημείο του Ολυμπιακού.. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομαδα. Εχει όλα τα στυλ παιχνδιού. Πρέπει να βρούμε τρόπους να τον αντιμετωπίσουμε στην άμυνά μας, αλλά και στην επίθεσή μας, οπου κι εκεί είναι δυνατός ο Ολυμπιακός. Το πως, θα το δούμε στο γήπεδο». 

Σχετικά με την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ που ήρθε νωρίτερα από αυτή του Ολυμπιακού: «Μιλάμε για μία ημέρα διαφορά. Δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά, μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε μία ημέρα παραπάνω. Ο Ολυμπιακός είναι πιο ετοιμος από εμας, αλλά αν σε μία ημέρα καταφέρουμε να γίνουμε καλύτεροι μακάρι να γίνουμε. Στο δύσκολο διάστημα που βρίσκομαι στόχος μου είναι να κερδίσω κάποιους παίκτες που δεν έπαιρναν χρόνο συμμετοχής. Ηθελα να μεγαλώσω το ρόστερ και να βάλω περισσότερα στυλ παιχνδιού όσον αφορά το κομμάτι της τακτικής». 

Για τον Μπατίστα και τους νεαποκτηθέντες: «Ο Μπατίστα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση. Κάθε μέρα μιλάμε με τους ιατρούς. Λειπει αρκετό καιρό και είναι δύσκολο να αγωνιστεί μία προπόνηση. Ο Μόργκαν και ο Κούπερ δουλεύουν σκληρά προσπαθούν πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν.

Μανωλόπουλος: «Μακάρι να γίνουμε καλύτεροι»