MENU

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ: «Καλησπέρα!

Προερχόμαστε σαν ομάδα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κύμη. Θέλαμε να πετύχουμε ακόμη μία εντός έδρας νίκη, αλλά ο αντίπαλος επικράτησε καθαρά, ήταν καλύτερος. Σε αντίθεση με εμάς που εμφανιστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών, δεν παίξαμε σε κανένα σημείο του ματς όπως θα έπρεπε και απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας, όλους όσοι είναι γύρω μας και τον κόσμο μας, που για άλλη μία φορά ήρθε να μας στηρίξει και γέμισε το Κλειστό.

Φυσικά, αυτή η ήττα δε φέρνει την καταστροφή, απλώς είμαστε υποχρεωμένοι από εδώ και στο εξής να μην έχουμε άλλες τέτοιες απώλειες στην έδρα μας και να επιδιώξουμε να πετύχουμε κάποια νίκη μακριά από την Αμαλιάδα.

Αύριο θα αντιμετωπίσουμε στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα, που βρίσκεται κάτω από εμάς στη βαθμολογία και είναι μία από τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς και πρέπει να τις κρατήσουμε σε βαθμολογική απόσταση.

Ασφαλώς, ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, καθώς και για τα Τρίκαλα είναι ιδιαιτέρως σημαντικός. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας και οι προπονητές μας μας έχουν προετοιμάσει κατάλληλα για την αναμέτρηση αυτή. Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό»!

Μιλεντίγιεβιτς: «Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση...»