MENU

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά από το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ό,τι και να έγινε σήμερα ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, για αυτό και η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Το παιχνίδι πιστεύω κρίθηκε στην ένταση και την ενέργεια με την οποία αγωνιστήκαμε για 40 λεπτά, εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο την κούραση του Άρη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε το μεγάλο πάθος και την θέληση που είχαν οι παίκτες μου, νομίζω δικαιολογείται το σημερινό αποτέλεσμα».

Για τις έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια που είχε η ομάδα του με το ξεκίνημα της σεζόν:

«Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι για την παρουσία μας στην κατηγορία, πριν δύο εβδομάδες δεν είχαμε ούτε μια νίκη τώρα έχουμε τρεις. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, πολύ ανταγωνιστικό και όποιος χαλαρώσει έστω και λίγο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το πληρώσει. Εγώ το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες είναι ότι ακόμα και όταν είχαμε το 0/6 οι παίκτες μου δεν σταμάτησαν ποτέ να δουλεύουν. Γι’αυτό το λόγο είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για την προσπάθεια των παιδιών και τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια».

Για την εμπειρία του όντας κόουτς σε ομάδα της Basket league:

«Είναι εξαιρετική εμπειρία, απολαμβάνω τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου την κάθε μας στιγμή στο γήπεδο. Έχουμε την ευλογία όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά φέτος να συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς ανθρώπους, οπότε πραγματικά νιώθουμε ευλογημένοι. Όσον αφορά το επίπεδο του πρωταθλήματος, είναι πολύ υψηλό. Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής το δείχνουν. Εμείς θέλουμε να μείνουμε ταπεινοί και προσηλωμένοι στην δουλειά μας».

Καστρίτης: «Ταπεινοί και προσηλωμένοι στη δουλειά μας»