MENU

Εδώ και λίγο καιρό οι ατζέντηδες ανά την επικράτεια - και όχι μόνο - έχουν κατά νου να προτείνουν παίκτες για την περιφέρεια, αλλά και μέσα στη ρακέτα (και) για τον Άρη. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη δε θα έλεγε όχι σε έναν παίκτη που θα συμμάζευε λίγο το παιχνίδι της ομάδας δίπλα στον φορμαρισμένο Αθηναίου και ούτε σε έναν ψηλό που θα ταίριαζε περισσότερο στην αμυντική τακτική της απ' ότι π.χ. ο Μπένσον. Σε αυτό το πλαίσιο ο Άρης κινείται στην αγορά με διακριτικότητα - απόρροια της μέχρι στιγμής οικονομικής αδυναμίας του να πάρει άμεσα έναν καλό παίκτη - για έναν γκαρντ και έναν ψηλό.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι τους έχει βρει και τους δύο, μόνο που υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά και ένα θέμα που αν ευοδωθεί, θα προσφέρει κάτι παραπάνω από έναν ακόμη ξένο στην ομάδα. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ένα απ' τα παιδιά που έκαναν το ξεκίνημά τους στον Άρη και απ' το καλοκαίρι είναι γνωστό ότι έγινε μια προσπάθεια επιστροφής του. Τότε ο ΠΑΟ είχε αποφασίσει να κρατήσει τον νεαρό γκαρντ για να του δώσει τη δυνατότητα να παίξει και να βελτιωθεί. Φυσικά ο Άρης και ο Γιαννάκης δε θα έλεγαν "όχι" σε μια επιστροφή, ακόμη και τώρα, καθώς τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της προοπτικής να έχει ο παίκτης ικανό χρόνο στο "πράσινο rotation", ενώ στο Nick Galis σαφώς και θα έχει και μάλιστα σε σημαντικό ρόλο.

Οι επαφές επί τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, "αναζωπυρώθηκαν", αλλά το θέμα παραμένει στην ευχέρεια του ΠΑΟ για να πει το "ναι", τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο, και βεβαίως εδώ τίθεται και το θέμα κάλυψής του. Ποιος θα το πληρώσει; Αν ο ΠΑΟ δεχθεί να το καλύψει και ο Τσάβι Πασκουάλ πει το "ναι", τότε ο παίκτης επιστρέφει... άμεσα και στο Nick Galis Hall τον περιμένουν με "ανοικτές αγκάλες". Αν ο Παναθηναϊκός ζητήσει απ' τον Άρη να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου, τότε θα εξαρτηθούν πολλά απ' τις Τουρκικές χορηγίες και την γενικότερη οικονομική κατάσταση των "κιτρινόμαυρων", καθώς μέχρι τώρα το ταμείο είναι "μείον".

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης θέλει, ο παίκτης περιμένει χωρίς να παίρνει θέση, αφού δουλεύει με αφοσίωση για το κάλεσμα του προπονητή του να βοηθήσει την ομάδα, ενώ ο ΠΑΟ δε φαίνεται να έχει - με βάση την επιθυμία Πασκουάλ - ξεκαθαρίσει ακόμη τη στάση του. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο αθλητής έχει πλέον εκπρόσωπο τον Νίκο Λώτσο - και πάλι - και πως οι αποδοχές του είναι 250 χιλιάδες ευρώ, ποσό που βεβαίως και ο Άρης δεν μπορεί να πληρώσει, ενώ άλλες πηγές δεν αποκλείουν το "σενάριο Χαραλαμπόπουλου", δηλαδή να γίνει μια αναπροσαρμογή οικονομική και χρονική στο παρόν συμβόλαιο και να παραχωρηθεί ο παίκτης με δανεισμό.

Η υπόθεση παραμένει "ενεργή", τη στιγμή που ο Άρης περιμένει τις εξελίξεις - και δη το... χρήμα - με τους Τούρκους, όπου η απόκάλυψη του SDNA για τις κινήσεις επιβεβαίωθηκαν σήμερα από τον Ηλία Κολοβέτσιο, στη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89.4 της Θεσσαλονίκης (ΕΔΩ). Ήδη, όπως επιμένει η Τουρκική πλευρά, οι νομικοί έχουν "πιάσει δουλειά", έχουν 2-3 ημέρες ακόμη μπροστά τους και μετά θα "πέσουν οι υπογραφές" και φυσικά το... χρήμα. Γιατί εκεί καταλήγουν όλα, οπότε μέχρι τότε ο κόσμος κρατά "μικρό καλάθι", αφού τα προβλήματα είναι δεδομένα, οι προσφυγές στη FIBA δεδομένες και οι πληρωμές της καθημερινότητας και των "παλιών" υποχρεώσεων απαραίτητες...

Υ.Γ.: Όσο για το θέμα του ψηλού, αν μπορέσει - τη δεδομένη χρονική στιγμή - να βρεθεί ομάδα στην Τουρκία, όπως λέγεται ότι υπάρχει, για τον Κιθ Μπένσον (και το υψηλό του συμβόλαιο για τα στάνταρ του τωρινού Άρη), τότε μια πιθανή αποχώρηση/αντικατάστασή του, δε θα πρέπει να αποκλειστεί.

Ο Άρης, ο ΠΑΟ, ο Μποχωρίδης και η... πιθανή επιστροφή!