MENU

Η ΚΑΕ Άρης προανήγγειλε με την επίσημη ενημέρωσή της, νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, τη συμφωνία της διοίκησης της με τους εκπροσώπους των Τούρκων επιχειρηματιών που θέλουν να βοηθήσουν (και επενδύσουν) χορηγικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στις συζητήσεις με τους Ηλία Κολοβέτσιο, Τανιέλ Γιλμάζ, Παναγιώτη Θεοδωρίδη, παρόντων και των Μάνου και Βασίλη Λάσκαρη έδειχνε εξ αρχής ότι η υπόθεση είναι "σε καλό δρόμο".

Η ανακοίνωση της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ ανέφερε πως: "Στη συνάντηση των διοικούντων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. με τους εκπροσώπους των Τούρκων επιχειρηματιών, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, εξετάστηκαν όσα έχουν ειπωθεί προφορικά το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά κι έχουν αποτυπωθεί στο χαρτί στην αλληλογραφία των δυο πλευρών. Αποφασίστηκε να ετοιμαστεί τις επόμενες μέρες ένα σχεδιάγραμμα ενεργειών με σκοπό να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες για τις χορηγίες".

Το ζητούμενο, πλέον, είναι η διευκρίνιση της χορηγίας: τι θα αφορά, ποιες εταιρίες θα διαφημιστούν, πόσα χρήματα θα δώσουν, πότε θα τα δώσουν, πώς θα τα δώσουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Τουρκικές προσδοκίες ξεπερνούν μια απλή χορηγία από κάποιες εταιρίες, εξ ου και οι επαφές και με τον ΑΣ μέσω του προέδρου του Γιάννη Ψηφίδη, όμως στην ΚΑΕ τονίζεται πως από τη στιγμή που "πέσουν οι υπογραφές" και αρχίσει να λειτουργεί η συνεργασία, τότε όλα μπορούν να τεθούν υπό συζήτηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι συμφωνήθηκε να ενταχθεί στο δ.σ. της εταιρίας ο Τανιέλ Γιλμάζ, ο οποίος ήλθε ως εκπρόσωπος του Αϊχάν Γκιουνέρ, και ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα φέρει κι άλλες Τουρκικές εταιρίες να επενδύσουν και να διαφημιστούν στον Άρη. Άλλωστε ο κ.Γιλμάζ είναι διαφημιστής- υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, ιδιοκτήτης της εταιρίας "212PR" και φέρεται να εκπροσωπεί αρκετές εταιρίες.

Η Τουρκική πλευρά εξ αρχής μιλούσε για μεγάλα ποσά (5 εκ. ευρώ!) όμως στις συζητήσεις δεν ειπώθηκε κάτι ανάλογο και πάλι, απλά συμφωνήθηκε πως ο Άρης είναι ένα μεγάλο όνομα και ένα δυνατό brand name που θα μπορούσε να προσελκύσει εταιρίες από τη γείτονα χώρα, η οποία ολοένα και μπαίνει δυναμικά στις επενδύσεις στη χώρα μας, σε όλους τους τομείς. Ο Νίκος Λασκαρής, που ξέρει καλά την αγορά και τις επενδυτικές τάσεις σε όλον τον κόσμο, συμφώνησε να τους δώσει την ευκαιρία να αποδείξουν ότι πράγματι μπορούν να φέρουν στην ομάδα τόσο μεγάλη βοήθεια και γι' αυτό τηρεί - ακόμη - χαμηλούς τόνους αν δεν "πέσουν" οι υπογραφές και δεν έρθουν τα πρώτα χρήματα.

Κάτι που για τους Τούρκους είναι αυτονόητο και λέγεται πως σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις και χρήματα στο ταμείο της ΚΑΕ, που τα έχει ανάγκη. Οι εξελίξεις αναμένονται στο τέλος της ερχομένης εβδομάδας...

Έδωσαν τα χέρια Λάσκαρης - Τούρκοι! Μένει η ανακοίνωση... (pics)