MENU

Το πρωτάθλημα της Stoixiaman.gr Basket League συνεχίζεται με μια αμφίρροπη έκτη αγωνιστική. Σε αυτή υπάρχουν αρκετά παιχνίδια τα οποία ξεχωρίζουν, με αυτό ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον ΠΑΟΚ (16:15) να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, με τους Κρητικούς του Νίκου Βετούλα να έχουν νέο πρόσωπο στη σύνθεσή τους, τον Άντονι Λι, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο. Από την άλλη πλευρά, ο «δικέφαλος» δεν θα έχει στη σύνθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημά του, τον Φιλ Γκος, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται στη χώρα μας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο (17:00). Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα έχει στη σύνθεσή του τους Ντούσαν Σάκοτα και Ντελρόι Τζέιμς, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Πανιώνιος, από την άλλη, πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με σκοπό να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, σε ένα παιχνίδι όπου θα τιμηθεί ο Βαγγέλης Ζιάγκος, για την προσφορά του στην Ένωση.

Παράλληλα, ο Άρης, μετά τη νίκη κόντρα στην Αβελίνο, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο, στο Αλεξάνδρειο, ενώ ο Προμηθέας θέλει να επεκτείνει το καλό σερί του, κόντρα στα Τρίκαλα, όπου ο Κώστας Μέξας για μία ακόμα αγωνιστική δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σοφοκλή Σχορτσανίδη. Ο Κόροιβος, τέλος, υποδέχεται το Λαύριο, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, ώστε να ανέβουν βαθμολογικά.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

16:15 Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ

17.00 ΑΕΚ-Πανιώνιος

18:30 Άρης-ΓΛ Φάρος

18:30 Κόροιβος-Λαύριο

18:30 Τρίκαλα-Προμηθέας Π.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

17:00 Κύμη-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

15:45 Κολοσσός Ρ.-Ολυμπιακός

Σημαντικό παιχνίδι στο Ρέθυμνο, κόντρα στον Πανιώνιο η ΑΕΚ