MENU

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά, να έχουμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, κάνουμε καλή δουλειά και θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Για το παιχνίδι με την Γκαζιαντέπ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια. Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να πάρουμε την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, είναι μια ομάδα με ρυθμό, μπορεί να πάρει γρήγορη διαφορά, θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, όσο εύκολα μπορεί να πάρει διαφορά μπορεί και να την χάσει, εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για την δική του εικόνα: «Δουλεύω έχω καταφέρει να έρθω κοντά στην ομάδα, με τον κόουτς είχαμε δουλέψει και πέρσι μαζί, με έχουν βοηθήσει όλα τα παιδιά»

Ενώ κλείνοντας, σημείωσε: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή και στο τι προετοιμάζουμε μέσα στην προπόνηση, στο τελευταίο παιχνίδι κάναμε καλή προσπάθεια. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωσή μας, δεν ακολουθήσαμε το πλάνο, το επόμενο βήμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Κατσίβελης: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας»