MENU

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη χθες:

«Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν έτοιμοι , μπήκαμε δυνατά. Οι οπαδοί ήταν υπέροχοι και η ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Το σημαντικό ήταν ότι πήραμε τη νίκη. Κάναμε προπόνηση σήμερα, μιλήσαμε για κάποια πράγματα και μαθαίνουμε. Από το χθεσινό μάθαμε πώς να τελειώνουμε ένα παιχνίδι».

Για το λόγο που έγινε αυτό το κακό τελείωμα:

«Είναι δύσκολο όταν υπάρχουν καινούργιοι παίκτες. Παίξαμε καλά τηρουμένων των αναλογιών. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο. Προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον».

Για το στοιχείο που είχε ο Αρης στο ντέρμπι και δεν είχε ο ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω αν ήταν ένα πράγμα. Η ατμόσφαιρα ήταν για το πόσο σημαντικό. Ήταν πιο εύκολο για εμάς που παίζαμε στην έδρα μας. Δεν έχω ξαναπαίξει εδώ. Σε αυτό το παιχνίδι η ενέργεια της έδρας, το έκανε πιο εύκολο για εμάς και να μην έχουμε»

Για το αν τους εξήγησε ο Γιαννάκης πόσο σημαντικό είναι ένα παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ:

«Ακόμα και μέρες πριν μας μίλησε για την ιστορία των ομάδων και πόσο σημαντικό είναι και για τους δύο. Μου μίλησε και προσωπικά και ο κόσμος στο δρόμο μας το έλεγε διαρκώς, ξέραμε πόσο σημαντικό είναι. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι και ο ίδιος ο προπονητής για την ομάδα και την πόλη»

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα που ακολουθεί:

«Είναι το πρώτο μου εκτός έδρας και από όσο ξέρω θα είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Αυτά είναι σημαντικά πράγματα. Προετοιμαζόμαστε τακτικά και επίσης είναι σημαντικό όλοι να είμαστε στη σωστή κατάσταση μετά το ταξίδι για να παίξουμε. Είναι σημαντικό, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ μας. Πρέπει να σκεφτούμε και ο ταξίδι που είναι δύσκολο και το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι όπως πρέπει για να παίξουμε».

Για την ατμόσφαιρα που έζησε χθες:

«Κάποιο άλλοι ξένοι μου είπαν πόσο όμορφο να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο. Δε νομίζω ότι οι οπαδοί σταμάτησαν έστω και ένα λεπτό. Όταν τους έχεις δίπλα σου, ότι και να γίνεται, σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να τα δώσεις όλα. Είναι κάτι μοναδικό για μένα. Θα το θυμάμαι για πάντα».

Γουίβερ: «Η έδρα μας το έκανε πιο εύκολο»