MENU

Ωστόσο, η... τρέλα και η λατρεία για τον αξεπέραστο "3D" δεν έχει κοπάσει κι έτσι, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης ενός χρόνου από τη στιγμή που η φανέλα με το Νο.13 ανέβαινε για πάντα στην οροφή του ΟΑΚΑ, ένας πιστός φίλος του "Τριφυλλιού" και φαν του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Αλέξανδρος Ανδριάς, έδωσε στη δημοσιότητα εκπληκτικό βίντεο, μέσα απ' το οποίο απεικονίζεται καρέ-καρέ η δημιουργία ενός ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ πορτραίτου του μεγάλου αρχηγού του Παναθηναϊκού, από την έναρξη του έργου και τις πρώτες γραμμές που αποτυπώθηκαν πάνω στο χαρτί μέχρι και την τελευταία μολυβιά από τον -κατά γενική ομολογία- εξαιρετικά ταλαντούχο (κι όμως ερασιτέχνη) ζωγράφο!

Μάλιστα, εάν θυμηθούμε τα δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) έργα που καλλιτεχνήθηκαν προς τιμήν του Διαμαντίδη από φίλους του Παναθηναϊκού -και όχι μόνο- αυτό το τελευταίο του 30χρονου Αλέξανδρου είναι αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό, το πιο αληθοφανές και αν μη τι άλλο... κάνει τη διαφορά!

Το SDNA, με την πολύτιμη βοήθεια και αρωγή του καλού συναδέλφου Παναγιώτη Δρακόπουλου, "ανίχνευσε" και σας παρουσιάζει το ανεπανάληπτο βίντεο, που ανάρτησε ο Αλέξανδρος Ανδριάς με τη δημιουργία του και μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους...! Ακόμη και ο Δημήτρης Διαμαντίδης όταν το δει, δεν αποκλείεται να μπερδευτεί για το αν πρόκειται για ασπρόμαυρη φωτογραφία ή αν όντως πρόκειται για πορτραίτο του...! Απολαύστε το...

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ πορτραίτο του Διαμαντίδη ένα χρόνο μετά... (vid)