MENU

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκαναν ένα απολογισμό της διοικητικής τους πορείας, αναφέρθηκαν στην διαιτησία, την  ΕΟΚ, ρωτήθηκαν για την... κόντρα τους με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως ήταν κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τον Κέβιν Γκαρνέτ!

Επίσης, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους το 2011 επέλεξαν να παραμείνουν στον Ολυμπιακό, ενώ για ακόμη μία φορά εξέφρασαν την περηφάνια και την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό και όσα έχει καταφέρει η ομάδα τους τα τελευταία χρόνια. 

Στην αρχή της εκπομπής ζητήθηκε από τους Αγγελόπουλους να σχολιάσουν ένα δημοσίευμα του 2004, στο οποίου τους ανέφερε ως αντιδημοσιογραφικούς. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε πως «σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είναι τιμητική. Είναι και η στιγμή ιδιαίτερη. Δεν πιστεύω πως είμαστε αντιδημοσιογραφικοί Είναι αλήθεια πως δεν μιλάμε πολύ και δεν δίνουμε συνεντεύξεις». 

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε πως «τα πρώτα δύο χρόνια, το 2004 και το 2005, παρακαλούσα να μην βάζουν φωτογραφίες μου», ενώ στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν  για διάφορα θέματα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσαν: Για την σχέση τους: 

Γ.Α: «Αυτό είναι κι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας. Αν δεν υπήρχε αυτό δεν θα είχαμε πετύχει». Π.Α: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά αδέλφια από τόσο μικρή ηλικία που να διοικούν μία ομάδα».Για αν είχαν σκεφτεί πως αναλάβουν εξ ολοκλήρου την ΚΑΕ:

Γ.Α. «Δεν το θέλαμε, ούτε το φανταζόμασταν. Θέλαμε να είμαστε μαζί με τον πρόεδρο (σ.σ. Κόκκαλη). Μετά περάσαν τα χρόνια και αναλάβαμε εμείς».Π.Α.: «Το 2004 μας κάλεσε ο Φασούλας. Ο πατέρας μας εκείνη την περίοδο ήταν θετικός να βοηθήσουμε την ομάδα μαζί με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Αργότερα στιγμές ήταν επικριτικός, γιατί είχε καταλάβει πράγματα που εμείς αργήσαμε. Μετά το 2012, όμως, ήρθαν οι επιτυχίες. Από το 2004-09 δεν είχαμε μετοχές στα χέρια μας. Το 2009 που πήραμε τις μετοχές, θα μπορούσαμε να μην τα είχαμε βρει και να φεύγαμε. Ηταν σχέση εμπιστοσύνης. Είχαμε βάλει εκατομμύρια, χωρίς να έχουμε μετοχές ή κάποιο συμφωνητικό».Για τα ποσά που έχουν ξοδέψει:«Εκατομμύρια χωρίς να υπάρχει καν συμφωνητικό»Γ.Α: «(σ.σ. έχουμε δώσει) 50.000,.000€ σε φόρους στο ελληνικό δημόσιο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη ομάδα που να έχει δώσει αυτό το ποσό».Για την απόφασή τους να αποχωρήσουν το 2011: Γ.Α.: Τον Ιούνιο του 2011 αποφασίσαμε πως θέλουμε να φύγουμε. Συζητούσαμε πως θα ανακοινώσουμε την απόφασή μας. Ηταν ειλημμένη. Ο πατέρας μας το ήξερε. Οταν βγήκε η απόφαση, πήρα τηλέφωνο την γυναίκα μου και δάκρυσε. Αυτά όλα έπαιξαν την σημασία τους.

Πιστεύω ότι δεν μας άξιζε αυτό. Θα έλεγαν τα παιδιά μας πως αυτοί οι άνθρωποι έκαναν τα πάντα πεντακάθαρα, αλλά δεν πήραν αυτό που άξιζαν». Π.Α: «Η γυναίκα μου προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού. Ξέρει πως το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Ηξερε τις συζητήσεις με τον αδελφό μου και τον Γιώργο Σκινδήλια, ο οποίος είναι κομμάτι της επιτυχίας μας».

Για τον ρόλο του πατέρα τους και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα : 

«Ηθελε να φύγουμε...»

Γ.Α.: «Ο πατέρας μας είχε πληροφορίες για το πλαίσιο του ελληνικού μπάσκετ και ήξερε πως πολλά πράγματα δεν θα αλλάξουν. Για αυτό ήθελε να φύγουμε».

«Ακόμα Βασιλακόπουλο...»

Π.Α: «Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να βγαίνουν αποφάσεις, νόμοι, αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Θα χάσω όλα τα μαλλιά μου και έχουμε ακόμη τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στην ΕΟΚ. Αν δεν αλλάξει η νομική πλατφόρμα, θα έχουμε ακόμη τον Γιώργο Βασιλακόπουλο… Δεν αλλάζουν κάποια πράγματα».Για την παραμονή τους: 

Γ.Α: «Δεν βρέθηκε κάποιος να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι συμφωνήσαμε με τον κόουτς Ιβκοβιτς να πάμε σε μία μεταβατική περίοδο μέχρι να αναλάβει κάποιος. Οταν ξεκίνησε η σεζόν, μας είχαν θάψει ζωντανούς πριν από την ώρα μας. Είπαμε πως δεν μας αξίζει αυτό. Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πλάνο για να κατακτήσουμε την Ευρώπη μέσα σε 2-3 χρόνια. Τον Νοέμβριο δεν πιστεύαμε πως θα κατακτούσαμε την Ευρωλίγκα. Τον Ιανουάριο τον πιστεύαμε.

Π.Α: «Το οξύμωρο που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως ήμασταν μία ομάδα που είχε να πάρει πρωτάθλημα από το 1997, πήραμε το ευρωπαϊκό το 2012 και μετά το πρωτάθλημα. Γυρίσαμε πρωταθλητές Ευρώπης και μετά γίναμε πρωταθλητές Ελλάδας».Για τα επιτεύγματα της ομάδας τους: 

Γ.Α: «Αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός δεν έχει γίνει σε κανένα άλλο άθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία επταετία έχοντας πάρει ένα μόνο πρωτάθλημα. Πολλοί τίτλοι χάθηκαν λόγω διαιτησίας. Στην Κωνσταντινούπολη κάναμε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του αθλητισμού χωρίς να έχουμε πάρει πρωτάθλημα».Για τις ανατροπές της ομάδας τους: 

«Αυτό είναι το DNA μας»

Γ.Α. : «Είναι μήνυμα ζωής. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Αυτό είναι το DNA της ομάδας.Επιτυχία από επιτυχία έχει διαφορά. Είναι ο τρόπος που πετύχαμε. Μάγκικα, πειραιώτικα, κρυστάλλινα, με κανόνες και καθαρά. Για αυτό πανηγυρίζει ο κόσμος. Μετά τον ημιτελικό ένας φίλαθλος είπε να βγάλουμε φωτογραφία μαζί. Ο Παναγιώτης τον ρώτησα από πού είναι. Του είπε πως είναι από Αθήνα, αλλά μετά την πρόκριση δάκρυσε».

Π.Α: «Στην Ευρωλίγκα έχουν γίνει πολλές ανατροπές σε πιο ψηλό από επίπεδο από την Ζιέλονα Γκόρα. Είναι το DNA της ομάδας. Οι Ελληνες παίκτες έχουν παίξει ρόλο και  το μεταδίδουν και στους ξένους. Αυτό επηρεάζει και τον αντίπαλο, γιατί το βλέπει να έρχεται. Είπα πως τα χεράκια των παικτών της ΤΣΣΚΑ έτρεμαν. Δεν το είπα ειρωνικά. Ολοι στο γήπεδο έβλεπαν αυτό που ερχόταν. Ο Βατούτιν είναι κύριος. Μας έδωσε συγχαρητήρια, όπως είχε κάνει και τις άλλες φορές. Η αναγνώριση για αυτή την ομάδα, μην πω καθολική, είναι τεράστια». Για τα εισιτήρια του Final Four και την ανταπόκριση των φιλάθλων: 

Π.Α.: «Δυστυχώς πήραμε λιγότερα εισιτήρια από την Ευρωλίγκα και δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες».

Γ.Α.: «Η αγάπη του κόσμου και το συλλαλητήριο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας για να παραμείνουμε (σ.σ. στην ΚΑΕ)».

Γ.Α:«Σε γενικές στιγμές είμαστε ευχαριστημένοι. Πριν από την Κωνσταντινούπολη κάποιοι στιγμές έβλεπαν μόνο το αποτέλεσμα». 

Π.Α: «Να σημειώσω, όμως, πως πριν από την Κωνσταντιούπολη είχαμε 8.500 διαρκείας». 

Γ.Α.: «Η αγάπη του κόσμου και το συλλαλητήριο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας για να παραμείνουμε».Για αν σκέφτηκαν να μπουν στην ΠΑΕ: 

Π.Α: «Υπήρχαν συζητήσεις με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Εμείς δεν θελήσαμε να προχωρήσουμε. Αυτό έγινε το 2009 όταν πήραμε τις μετοχές».Για τον Βασίλη Σπανούλη:

Γ.Α: «Η μεταγραφή του Σπανούλη ήταν καθοριστική στο να αλλάξουν οι ισορροπίες στην Ελλάδα. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτός. Το λέει βέβαια και ο ίδιος. Είναι σπουδαίος παίκτης εγνωσμένης αξίας».

Τον είχαμε προσεγγίσει όταν ήταν στο Μαρούσι κι ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Επέλεξε να πάει στον Παναθηναϊκό. Κάποια στιγμή άλλαξε, πιστεύω πως και ο ίδιος το ήθελε πολύ και είδατε πού έφτασε».

Π.Α: «Κατάλαβε πως θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα γύρω από αυτόν και να είναι ο ηγέτης μας και πως θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας μαζί του».

Γ.Α (για την ανανέωση του Σπανούλη): Συζητήσαμε τα πάντα και όλα τα θέματα που αφορούν τον ελληνικό αθλητισμό. Εφυγε πολύ ευχαριστημένος. Αυτά που κάνει στον Ολυμπιακό, δεν πιστεύω πως θα τα έκανε ούτε στην Μπαρτσελόνα, ούτε στον Παναθηναϊκό. Πρέπει όλη η ομάδα να σε πιστεύει.Για τις χαμένες ελεύθερες βολές στον τελικό: 

Γ.Α.: «Οι βολές μπαίνουν και βγαίνουν. Αν δεν τις είχε βάλει ο Σισκάουσκας, δεν θα είχαμε πάρει το ευρωπαϊκό. Το παιχνίδι στον τελικό πήγε πολύ καλά αμυντικά. Χάσαμε πάνω 10 βολές. Στο 35 το παιχνίδι ήταν στους πέντε πόντους. Χάσαμε τρεις ευκαιρίες. Αν έμπαινε ένα σουτ, πιστεύετε πως θα χάναμε; Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, δεν είχε ενέργεια από την τιτανομαχία με την ΤΣΣΚΑ. Η Ρεάλ έβαλε όλα τα σουτ. Η Ρεάλ τα τελευταία 20 χρόνια έχει πάρει δύο ευρωπαϊκά μέσα στην Ισπανία. Δεν χανόμαστε από την ήττα στον τελικό».

Για την πορεία του Ολυμπιακού: 

Γ.Α: «Η περηφάνια κυριαρχεί και υπάρχει. Κάναμε μεγάλα ματς, πήραμε μεγάλες νίκες πριν το Φάιναλ Φορ. Η πορεία μας στο TOP-16, η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, κερδίζοντας την για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στη Βαρκελώνη, πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό ματς εκεί, η υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ. Όλα αυτά τα λένε όλα. Με βάσει το μπάτζετ μας, αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια, κάναμε υπέρβαση. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έκανε καταπληκτική δουλειά. Δεν έχουμε πει κάτι ακόμη για εκείνον. Ήρθε στην ομάδα δίχως να έχει πάρει παίκτες και στέλνει την ομάδα σε τελικό Πρωταθλητριών Ευρώπης, δίχως να έχει δουλέψει νωρίτερα ως πρώτος προπονητής σε ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας».

Π.Α: «Αν δείτε πως κάθονται οι παίκτες μετά το τέλος του τελικού, αυτή η στεναχώρια, μπορεί να αποτελέσει κινητήρια δύναμη ώστε να πάμε στο επόμενο Φάιναλ Φορστο Βερολίνο. Δε νιώθουν πετυχημένοι επειδή πήγαν στον τελικό. Θέλουν το κάτι παραπάνω, είναι πρωταγωνιστές και Πρωταθλητές».Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο:«Σωστή επιλογή ο Σφαιρόπουλος»

Γ.Α: «Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να διαλέξεις προπονητή. Ο κόουτς Μπαρτζώκας ένιωσε πως έπρεπε να φύγει. Εμείς τον τιμούμε και τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε. Με τον κ. Μπαρτζώκα είχαμε θερμές και ουσιαστικές σχέσεις. Σεβαστήκαμε την απόφασή του».

Π.Α: «Μπορεί να είχα πει στον Σφαιρόπουλο πως θα συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας. Ήταν δική του επιλογή τότε να φύγει από τον Ολυμπιακό, καθώς από βοηθός ήθελε να γίνει πρώτος κόουτς και καλά έκανε, καθώς ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Όταν μιλήσαμε με τον Τόμιτς, του είπαμε πως πρέπει να σταθεί δίπλα σε έναν προπονητή ώστε να πάρει εμπειρίες, ώστε στο μέλλον να παρουσιαστεί περισσότερο έτοιμος. Και ήταν σύμφωνος σε αυτό και ο ίδιος».

Γ.Α: «Είχαμε κάνει διερευνητικές επαφές με αρκετούς κόουτς. Ο Σφαιρόπουλος πίστεψε στο μοντέλο μας, δεν ήθελε άλλους παίκτες και πίστεψε στους παίκτες, δίχως να έχει διαλέξει κανέναν. Και αυτό είναι προς τιμήν του. Ήταν ώριμος και έτοιμος ώστε να αναλάβει αυτή την θέση».

Π.Α: «Είναι ήρεμος, έχει πειθαρχία και έχει φτιάξει μία άμυνα που… δαγκώνει, κάτι που μου αρέσει».

Γ.Α: «Οι παίκτες μας είναι δεμένοι, αλλά και μία γροθιά. Δείχνει πως υπάρχει καλή χημεία, όταν και οι παίκτες λένε καλά λόγια για τον προπονητή τους».Για το μπάτζετ του Ολυμπιακού: 

«Παγκόσμιο φαινόμενο»

Γ.Α: «Να πούμε λίγα τα νούμερα για να τα ξέρει και ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός έπαιξε τρεις τελικούς τα τελευταία χρόνια. Σε αυτές τις σεζόν ο αγωνιστικός προϋπολογισμός, δίχως τους φόρους, και τις τρεις χρονιές, ήταν κάτω από τα 7.000.000 ευρώ. Άλλες ομάδες έχουν τριπλάσια και πενταπλάσια μπάτζετ. Κερδίσαμε με 7.000.000 ευρώ αγωνιστικό μπάτζετ, ομάδες με 25.000.000 ευρώ. Αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο».

Για την ελληνοποίηση της ομάδας: Π.Α: «Είχαμε ξεκινήσει από νωρίς να παίρνουμε πιτσιρικάδες και νέους Ελληνες παίκτες. Το να παίρνεις Έλληνες παίκτες, είναι κάτι που το πιστεύουμε και οι ίδιοι. Δεν μας το είπε απλά κάποιος προπονητής. Ο κόουτς Γιαννάκης είχε και επιλογές πολλών εκατομμυρίων δικές του και παραλίγο να μην πηγαίναμε τελικό στο Παρίσι στον τελικό του 2010. Πάντα ακούμε τις εισηγήσεις των προπονητών, αλλά δεν γίνονται όλες δεκτές».

Για το αν έχουν επέμβει  προτείνοντας παίκτες;«Εμεινε ο Σλούκας και πήραμε την Ευρωλίγκα»

Γ.Α: «Πλέον, λόγω οικονομικών, γίνονται όλο και πιο δύσκολα δεκτές οι εισηγήσεις. Ποτέ δεν ήρθε παίκτης που να μην τον ήθελε προπονητής».

Π.Α: «Ποτέ δεν έχουμε φέρει παίκτη ,απλά επειδή τον θέλουμε. Είχαμε πει στον Ίβκοβιτς να μη φύγει δανεικός ο Σλούκας, έμεινε και πήρε την Ευρωλίγκα».Για το αν θα μείνει ο Κώστας Σλούκας, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι:«Πιστεύουμε πως θα μείνει ο Σλούκας»

Γ.Α: «Ο Κώστας θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και εμείς θέλουμε να μείνει ο Σλούκας. Τώρα έχουμε το πρωτάθλημα».

Π.Α: «Θέλουμε να μείνει ο Σλούκας και πιστεύουμε πως θα μείνει».Για τον Κάιλ Χάινς:

«Σε εμάς ταίριαζε ο Χάινς...»

Π.Α: «Έφυγε για 100.000 δολάρια. Από το back-to-back νικητής, έγινε back-to-back loser! Αυτή είναι η αλήθεια. Τον εκτιμούμε, αλλά έκανε λάθος που έφυγε. Ποια ήταν η προσφορά του Χάινς στη ΤΣΣΚΑ; Έβαλε απλά μία βολή. Δεν το λέω με κακία, απλά δεν ταίριαξε στην ομάδα. Σε εμάς ταίριαξε».

Γ.Α: «Ο Κάιλ έκανε λάθος που έφυγε από τον Ολυμπιακό, του το είχαμε πει. Ο Ολυμπιακός ανεβάζει αξίες παικτών. Αυτό συνέβη και με τον Χάινς. Έπαιζε σε εμάς με λίγα λεφτά και η τιμή του εκτοξεύτηκε στα ύψη. Δεν ξέρω αν μας… γλυκοκοιτάζει ο Χάινς ώστε να γυρίσει, εμείς πάντως δεν διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο στη Μαδρίτη».Για παλιότερες επιλογές τις οποίες είχαν προτείνει: 

«Μπόνους για τον Κλέιζα ο Μπέβερλι»

Π.Α: «O Mπέβερλι δεν ήταν επιλογή Γιαννάκη, ήταν επιλογή ενός μάνατζερ ως μπόνους για την μεταγραφή του Κλέιζα. Απλά μας βγήκε καλός παίκτης και τώρα παίζει στο ΝΒΑ στους Ρόκετς. Πριν στους Χιτ ήταν βασικός».

Γ.Α: «Δείτε τι έγινε με τον Παπανικολάου. Ξεκίνησε από εμάς από το μηδέν, δεν έπαιζε ούτε στον Άρη, και τώρα διαπρέπει στο ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός φτιάχνει καριέρες. Χαιρόμαστε πολύ με την εξέλιξη του Κώστα Παπανικολάου».Για το ΝΒΑ:Π.Α: «Είμαι Σικάγο Μπουλς στο ΝΒΑ. Στο 72-10, τη σεζόν 1995-1996, πήγαινα στο γήπεδο και έβλεπα το Σικάγο, γιατί ζούσα στη Βοστώνη. Έβλεπα συνέχεια τον Τζόρνταν. Κι αργότερα όταν πήγε στη Ουάσιγκτον. Ήμουν παρών και στο τελευταίο του παιχνίδι».Για τον χαιρετισμό στο ΣΕΦ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την γενικότερη κόντρα:

Γ.Α: «Ενώ μας είχε βρίσει ο Γιαννακόπουλος, είπα στον Παναγιώτη πάμε κάτω να τον χαιρετήσουμε. Παρά τα όσα άσχημα είχε πει για εμάς, κάνοντας επιθέσεις. Είναι και ένα μήνυμα για τον κόσμο σκέφτηκα. Να πω επίσης πως σταματήσαμε το σύνθημα για τον κ. Βασιλακόπουλο, το άσχημο εκείνο, αλλά εκείνος δεν αντέδρασε. Δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος αυτό, οι Γιαννακόπουλος».

Π.Α: «Θα πω για τον χαιρετισμό στον Γιαννακόπουλο. Κατεβαίνουμε από τις εξέδρες του ΣΕΦ και πάμε να τον χαιρετήσουμε. Με τον πατέρα του και τον θείο του είχαμε επαφές, σε καλό επίπεδο. Λοιπόν, κερδίζουμε στο ΣΕΦ, αφού τον χαιρετήσαμε, και πάει στα αποδυτήρια και λέει “είμαι ο εφευρέτης τη αλητείας”. Την επόμενη μέρα, το λέω για πρώτη φορά, με παίρνει τηλέφωνο στο γραφείο το πρωί, ακουγόταν νηφάλιος, πρωί ήταν και μου λέει “συγχαρητήρια για τη νίκη, ευχαριστώ εγκάρδια για την καλή φιλοξενία”. Του είπα “να είσαι καλά Δημήτρη” και από τότε δεν έχω μιλήσει ξανά μαζί του».«Εχει διαλέξει άλλο δρόμο ο Γιαννακόπουλος»

Γ.Α: «Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει διαλέξει έναν άλλο δρόμο και τρόπο. Εμείς δεν έχουμε κόντρα μαζί του. Βλέπετε πως το πρόβλημα με τον Γιαννακόπουλο είναι ευρωπαϊκό φαινόμενο. Δεν αφορά μόνο εμάς. Εδώ στη συνάντηση κατά την διάρκεια του Final-Four, ασχολήθηκε και ο κ. Μπερτομέου με τον κ. Γιαννακόπουλο».«Πρόεδρος παγκίτης...»

Π.Α: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον υγιή κόσμο του Παναθηναϊκού. Όσα προβλήματα υπάρχουν είναι εξαιτίας του κ. Γιαννακόπουλου. Να θυμίσω πως ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο Μάνος Παπαδόπουλος, είναι ο μόνος Πρόεδρος παγκίτης. Ο Μάνος έχει και τις μετοχές και έχουμε κάνει και καταγγελία για αυτό το θέμα, με τις μετοχές. Βάσει του μπίζνες-πλαν, αυτός έχει τα λεφτά».Για τον Γιάννη Μπουρούση:

«Επρεπε να ζητήσει συγνώμη...»

Γ.Α: «Ο Μπουρούσης έχει πει πολλά πράγματα για εμάς προσωπικά. Ακόμη και αν το έλεγε σε μία ιδιωτική συζήτηση, θα έπρεπε να ζητήσει ξεκάθαρη συγνώμη, όχι αν κάποιοι… θίχτηκαν. Ο Ίβκοβιτς τον τιμώρησε για το καλό της ομάδας, αλλά και για καλό δικό του. Εμείς δεν είχαμε κακία μαζί του. Τον στηρίξαμε όλα τα χρόνια και του φερθήκαμε καλά. Δεν του κρατάμε κακία».

Π.Α: «Είχε καλές προθέσεις ο Γιάννης, αλλά έπρεπε να ζητήσει μία ξεκάθαρη και αντρίκεια συγνώμη. Αυτό δεν το είχε κάνει. Έχει ωριμάσει, περιμένει δεύτερο παιδί και του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

Για τις αμοιβές που έχουν δώσει κατά καιρούς σε παίκτες:

Γ.Α: «Τσάμπα λεφτά δεν δώσαμε ποτέ. Ήταν τότε υψηλά τα μπάτζετ και ήταν έτσι το μοντέλο. Έδιναν όλοι πολλά λεφτά, πολλές ομάδες ξόδευαν χρήματα. Εμείς μετά αλλάξαμε το μοντέλο στα μπάτζετ, ρίχνοντας το οικονομικό κομμάτι. Να κερδίζεις με 7.000.000 ευρώ ομάδα με 25.000.000 ευρώ, αυτά δεν γίνονται. Και όμως εμείς αυτό το καταφέραμε».

Π.Α: «Οι παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό έχουν όλοι καλοπληρωθεί. Όλοι κάτι άξιζαν».«Κοντά στον Γκαρνέτ...»

Γ.Α: «Είμαι Σικάγο Μπουλς και εγώ, πήγαινα μαζί με τον αδερφό μου στο γήπεδο. Κάποια στιγμή, με το λοκ-άουτ, με Ίβκοβιτς, είχαμε μιλήσει με τον Κέβιν Γκαρνέτ, ήμασταν κοντά, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Δεν είναι γνωστή αυτή η υπόθεση, την λέμε για πρώτη φορά».

Για τους προπονητές και τους παίκτες που δεν κατάφεραν να πάρουν τίτλο:

Π.Α: «Για όλους τους προπονητές που έφυγαν άτιτλοι, νιώσαμε στεναχώρια. Με όλους τους κόουτς είχαμε καλέ σχέσεις. Και με Γιαννάκη, και με Γκέρσον. Ο τρίτος τελικός του 2010 ήταν ο τελικός της ντροπής. Ήμασταν στο +16 και χάσαμε όπως χάσαμε…». 

Γ.Α: «Από τους παίκτες που θα άξιζαν τίτλους, ο Μίλος ήταν ένας από αυτούς. Μπασκετικά άξιζε να στεφθεί πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό».

Π.Α: «Ο Μίλος είχε αποφασίσει να φύγει, πριν πούμε πως φεύγουμε εμείς. Υπήρχε όρος στο συμβόλαιο του, έκανε την επιλογή του. Eμείς δεν ισοφαρίσαμε την προσφορά της ΤΣΣΚΑ. Έφυγε και έφερε λεφτά στην ομάδα».

Live Blog Οι Αγγελόπουλοι στο «Pick & Roll»
//wwwssl.coveritlive.com/embed.html?altcastCode=1b0181234c&srcdom=www.coveritlive.com&srcdomsec=wwwssl.coveritlive.com&height=700&entryLoc=top&commentLoc=top&titlePage=off&replayContentOrder=chronological&embedType=stream&titleImage=http://cdnmo.coveritlive.com/media/image/201505/phpNHcOPP1249081.jpg
Τρομερές αποκαλύψεις από τους Αγγελόπουλους (vids)