MENU

Ο Έλληνας άσος μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στα buzzer beater του «μαγικού κόσμου», την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος, την σειρά με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις εμφανίσεις του Γιάννη Καλαμπόκη.Αναλυτικά:

«Για άλλη μια φορά λέμε τα νέα μας από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Εξαιρετική μπασκετική εβδομάδα, ματσάρες στο NBA με buzzer beaters απο τους Πιρς, Ρόουζ, Τζέιμς και την Ανατολή πιο ανταγωνιστική από την Δύση! Έρχεται και το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα με μια Ελληνική ομάδα αλλά και έναν τουλάχιστον Έλληνα σε κάθε μια από τις άλλες 3 ομάδες.

Βέβαια αύριο έχουμε τα δικά μας πλέι οφ! Τελείωσε, λοιπόν, η κανονική περίοδος και τι καλύτερο τέλος θα μπορούσε να έχει από αυτό; Την τελευταία αγωνιστική παιζόταν η 4η μέχρι την 7η θέση και η 8η μέχρι την 9η. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε την 6η θέση αν και χάσαμε στο τελευταίο ματς αλλά σίγουρα η χρονιά θεωρείτε πετυχημένη γιατί ο στόχος ήταν, καταρχήν, η οκτάδα. Ολυμπιακός – Κόροιβος, Παναθηναϊκός – Κολοσσός, ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο Aegean και Άρης – ΑΕΚ.

Αυτές λοιπόν είναι οι 8 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και έτσι θα διασταυρωθούν.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την σειρά με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή, σταθερή και πολύ έμπειρη ομάδα. Αλλά τώρα εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Υ.Γ. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Καλαμπόκης περνάει δεύτερη νιότη, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας».

Κουμπούρας: «Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»