MENU

Από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Άρη, οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν έμφαση στη στελέχωση του ρόστερ με Έλληνες παίκτες που θα είναι σε θέση να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, αποκτήθηκε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ο «Δράκος» και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να... χτενίζουν την αγορά και ήδη έχουν καταλήξει σε μία ακόμα περίπτωση Έλληνα παίκτη που μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζήση Σαρικόπουλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας σέντερ, την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών, βοηθώντας τους Αχαιούς να τερματίσουν στην ένατη θέση της βαθμολογίας της Stoiximan.gr Basket League.

Πλέον, ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός θα είναι ο Άρης, στον οποίο είχε αγωνιστεί και τη διετία 2012-14.

Την περσινή σεζόν, με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών, ο 27χρονος σέντερ μέτρησε 5,1 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 64,8% στα δίποντα, κατά μέσο όρο, σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πολύ κοντά στον Άρη ο Σαρικόπουλος