MENU

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με το αθλητή Δημήτρη Γερομιχαλό, ο οποίος την σεζόν 2017-18 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης Γερομιχαλός είναι 23 χρονών και αγωνίζεται ως point guard. Τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε την φανέλα των Μαχητών Δόξας Πεύκων, όντας ,παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο βασικός playmaker της ομάδας του. Την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, έχοντας μ.ο. 9,9 πόντους και 4 ασίστ σε 33 παιχνίδια. Πριν από τα Πεύκα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης έπαιξε μια χρονιά στη Β Εθνική με τον Αργοναύτη Καλαμαριάς, ενώ ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τις μικρές ομάδες του Άρη. Μάλιστα, με την φανέλα των Θεσσαλονικέων κατέκτησε των πανελλήνιο εφήβων του 2012, με τον ίδιο να αναδεικνύεται σε MVP του τελικού του πρωταθλήματος!

Με την απόκτηση του Γερομιχαλού το ελληνικό στοιχείο στο αγωνιστικό ρόστερ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης δυναμώνει, ενώ στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη προστίθεται ένας ιδιαίτερα φέρελπις παίκτης, ο οποίος διακρίνεται για το μαχητικό του πνεύμα και για το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Δημήτρη Γερομιχαλό στα τάξεις της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει μεγάλη συνεισφορά στην επίτευξη των στόχων μας».

Πήρε Γερομιχαλό η Κύμη