MENU

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να εντάξει στο ρόστερ του τον Κώστα Καϊμακόγλου, όμως το θέμα «κόλλησε» για δύο λόγους, πρώτον γιατί ο διεθνής φόργουορντ δεσμεύεται από την Ούνιξ Καζάν με εγγυημένο, κλειστό συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και δεύτερον, γιατί οι Πράσινοι του έθεσαν την προϋπόθεση ότι για να προχωρήσουν οι συζητήσεις θα έπρεπε να προβεί σε αλλαγή μάνατζερ. 

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των πλέι οφ της Α1, το Τριφύλλι επικοινώνησε με τον 32χρονο παίκτη και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, τον ενημέρωσε πως η ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Μάλιστα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας ανέφεραν στον έμπειρο πάουερ φόργουορντ πως τον θέλουν όχι μόνο για τον επόμενο μήνα, αλλά και για την επόμενη σεζόν. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει συμφωνία, ενώ όταν ζητήθηκε από τον άσο της Ούνιξ να αλλάξει μάνατζερ (εκπροσωπείται από τον Νίκο Λώτσο), ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, τότε ήρθε η αρνητική απάντηση του Καϊμακόγλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ατζέντη ως το τέλος της καριέρας του. 

Ο Καϊμακόγλου ευχαρίστησε το Τριφύλλι για το ενδιαφέρον και την πρόταση, αλλά τόνισε ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει γειτονιά, καθώς δεσμεύεται από την ομάδα του Καζάν με κλειστό διετές συμβόλαιο, που θα εκπνεύσει το καλοκαίρι του 2016.

Πρόταση και άρνηση από Καϊμακόγλου