MENU

Τις μέρες, τις ώρες και τα λεπτά μετράει ο Παναθηναϊκός περιμένοντας την απάντηση του Κρις Σίνγκλέτον στην πρόταση - μαμούθ που του υπέβαλε και για την οποία σας ενημέρωσε πρώτο το SDNA.

Στις 20 του μήνα, βάσει του συμβολαίου που έχει ο Αμερικανός με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να απαντήσει αν θα κάνει χρήση του option out για το ΝΒΑ, κάτι που φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολο όσο περνούν οι ώρες.

Οι προτάσεις από την Ευρώπη έχουν ουσιαστικά φύγει από το τραπέζι τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς η πολύ μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνει την πρόθεση να κρατήσει τον παίκτη και μάλιστα μ' ένα συμβόλαιο άκρως ανταγωνιστικό σε σχέση με τις προτάσεις που υποβλήθηκαν.

Η Αρμάνι, η ΤΣΣΚΑ και η Χίμκι δεν δείχνουν διατεθειμένες να «χτυπήσουν» εκ νέου την πόρτα των «πράσινων», με δεδομένο ότι η τελευταία προσφορά ύψους 1,1 εκατομμύριο ευρώ απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Αρα, αυτή την στιγμή το ΝΒΑ μοιάζει να είναι ο μοναδικός αντίπαλος που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός. Αν ο Σίνγκλέτον δεν βρει «κλειστό» διετές συμβόλαιο στην πατρίδα του, τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κρατήσει τον παίκτη.

Αν πάλι ο Σίνγκλετον κάνει την έκπληξη και βρει το συμβόλαιο που ψάχνει, τότε οι «πράσινοι» θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για την αντικατάστασή του, έχοντας χρήματα να διαθέσουν, αλλά με τις επιλογές στην αγορά να είναι πολύ περιορισμένες.

Η αγωνία στο... κόκκινο για το «ναι» του Σίνγκλετον