MENU

Η υπόθεση του Μάικ Τζέιμς ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι «πράσινοι» αφήνουν στο παρελθόν μια υπόθεση που κράτησε αρκετά και στην οποία η εξέλιξη κάθε άλλο παρά απροετοίμαστους έπιασε τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός Superfoods είχε καταθέσει ηγεμονικό συμβόλαιο 2,5 εκατ. δολαρίων για διετές συμβόλαιο στον Τζέιμς, ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός φαινόταν πως ο Αμερικανός είχε μάτια μόνο για το ΝΒΑ έστω κι αν εκεί θα υπογράψει με το μίνιμουμ (831.000 δολάρια μικτά). Το όνειρο του έγινε πραγματικότητα και η απόφαση του ήταν απόλυτα σεβαστή από τους πράσινους που φαίνεται πως το είχαν πάρει απόφαση εδώ και μέρες...

Ταυτόχρονα όμως, οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν έμειναν με... σταυρωμένα χέρια και η ολοκλήρωση της υπόθεσης Τζέιμς σε σύντομο χρονικό διάστημα βάζει το σχέδιο Β σε άμεση εφαρμογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε χθες συνάντηση με τον Τσάβι Πασκουάλ, με σκοπό να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Τι πρέπει να περιμένουμε μετά από τη συνάντηση; Διαδοχικές ανακοινώσεις από την πλευρά της ΚΑΕ. Το ρόστερ θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα...

Μία από τις ανακοινώσεις θα είναι και ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος, όπως σας είχε ενημερώσει το sdna.gr από την 1η Ιουλίου (01/07) τα βρήκε σε όλα με τους νταμπλούχους Ελλάδος. Πέραν του έμπειρου σέντερ, όμως επίκεινται και άλλες ανακοινώσεις, καθώς έχει γίνει προεργασία εντός των τειχών, κάτω από απόλυτη μυστικότητα!

Φυσικά, από τη συνάντηση των δύο πλευρών προέκυψαν και εξελίξεις στο θέμα του διαδόχου του Μάικ Τζέιμς. Η συνάντηση έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας (03/07), κάτι που σημαίνει πως τόσο ο Γιαννακόπουλος, όσο και ο Πασκουάλ γνώριζαν για τις εξελίξεις στο θέμα του 26χρονου γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Φοίνιξ Σανς.

Μέχρι τώρα, ο Παναθηναϊκός Superfoods απέκτησε τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το back up του Νικ Καλάθη, αλλά και τον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος θα ενισχύσει τους «πράσινους» κάτω από τα καλάθια.

Φαίνεται όμως πως μέσα στον καύσωνα θα ακολουθήσει και νέο κύμα... υψηλών θερμοκρασιών ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Το μίτινγκ Γιαννακόπουλου - Πασκουάλ φέρνει ανακοινώσεις!