MENU

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ολυμπιακού, κατακτώντας το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το Game 5 των τελικών ήταν γεμάτο εντυπωσιακές στιγμές και εικόνες, ωστόσο μία φωτογραφία είναι αυτή που έχει... κυριαρχήσει και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σε έναν «πράσινο» αιφνιδιασμό, ο Κρις Σίνγκλετον έτρεξε το παρκέ και κάρφωσε εντυπωσιακά, με τον Κώστα Παπανικολάου να έρχεται με φόρα από πίσω του και να τον μαρκάρει με την γροθιά του. Στη συγκεκριμένη φάση, ο Αμερικανός φόργουορντ έχασε και την κορδέλα του, με την εικόνα να αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα για την κίνηση και την ορμή του άσου του Ολυμπιακού.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο, καθώς προκάλεσε εντύπωση η κίνηση του Κώστα Παπανικολάου στο κεφάλι του Σίνγκλετον. Ο έμπειρος φόργουορντ, πάντως, δεν έχει δώσει παρόμοια δείγματα γραφής στο παρελθόν, ενώ μετά το τέλος του Game 5 περίμενε όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods ώστε να τους συγχαρεί.

Δείτε εδώ την φάση:

Η φωτογραφία του Παπανικολάου που έγινε viral (pic)