MENU

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ μετέβη στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προκειμένου να βρει εκεί τον πρόεδρο, Δημήτρη Μπαλτάκο και να του ζητήσει τις αποδείξεις που ισχυρίστηκε ότι έχει για τα όσα ανέφερε στη γραπτή του δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαλτάκος υποστήριξε αναφέροντας ότι έχει αποδείξεις ότι "Στις 3 Μαΐου μου ζητήθηκε από την τριμελή επιτροπή να μην υπογράψουμε κανενός είδους έγγραφο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή και το αντάλλαγμα θα ήταν να ‘’έμπαινα μπροστά’’ στο επόμενο Δ.Σ. Φυσικά αρνήθηκα, καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά ο Παναθηναϊκός".

Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό καθώς ο Δημήτρης Μπαλτάκος δεν βρισκόταν στο γραφείο του λόγω υποχρεώσεων που είχε με αποτέλεσμα αμέσως μετά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να αποχωρήσει.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιβάλλον του προέδρου του Ερασιτέχνη, ο κύριος Μπαλτάκος έστειλε μήνυμα μέσω του κινητού του στον κ. Γιαννακόπουλο - μόλις ενημερώθηκε για την επίσκεψή του - δηλώνοντας ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνάντησης, ακόμη και εντός της ημέρας.

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να βρει τον Μπαλτάκο ο Γιαννακόπουλος