MENU

«Κατ΄αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για τη φετινή πορεία. Στο σημερινό παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, καθώς δεν ήμασταν αρκετά καλοί τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας. Διαβάσαμε αρκετά καλά τα miss match που μας έδινε η ομάδα του Λαυρίου, βάλαμε και τα σουτ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας για το 700ό του παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία», τόνισε αρχικά ο αρχηγός του «Δικεφάλου», ο οποίς εν συνεχεία ρωτήθηκε για τη σημασία της συνεργασίας του με τον Σούλη Μαρκόπουλο:

«Για μένα αυτή η συνεργασία σημαίνει πάρα πολλά. Στην ουσία, αυτός είναι που με έβαλε στην Α1. Με βοήθησε πάρα πολύ και μου έδωσε πάρα πολλές ευκαιρίες για να αποδείξω τι μπορώ να κάνω».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στη σειρά της β' φάσης των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ της ομάδας του και του Αρη: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα 2 παιχνίδια με το Λαύριο. Έχουμε μία εβδομάδα μέχρι τον πρώτο αγώνα με τον Άρη. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε στο 100% στα επόμενα παιχνίδια».

«Αφιερωμένη στον Μαρκόπουλο»