MENU

Οι «πράσινοι» σκοπεύουν να ζητήσουν με κάθε επισημότητα από την Κυβέρνηση την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 99 χρόνια. Θυμίζουμε πως η πολιτεία σχεδιάζει να παραχωρήσει το ΣΕΦ στους αδελφούς Αγγελόπουλους και την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, θέλει να κάνει και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, η οποία θα ζητήσει να της παραχωρηθεί το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Αν προχωρήσει κάτι τέτοιο, τότε το «τριφύλλι» θα αναλάβει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες εντός του ΟΑΚΑ, το οποίο θα γίνει η... μόνιμη έδρα των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης. Για παράδειγμα, κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα, είναι να αλλάξει το χρώμα των καθισμάτων και γενικότερα να γίνει το γήπεδο πιο... πράσινο. Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το κλειστό και με εμπορικό τρόπο. Το γήπεδο μέχρι σήμερα δεν κρατάει τον κόσμο πέραν των 40' που διαρκεί ένας αγώνας μπάσκετ, όμως το «τριφύλλι» μπορεί να τον κρατήσει πριν και μετά το ματς και να έχει και εμπορική χρήση της έδρας του.

Όλα αυτά, βέβαια, θα μπορούν να γίνουν από τη στιγμή που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν θα μοιράζονται το γήπεδο με άλλες ομάδες και θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ΚΑΕ ΑΕΚ, που τη δεδομένη χρονική στιγμή χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ και εκείνη για έδρα της, προχωράει τα δικά της σχέδια που αφορούν το Ποδηλατοδρόμιο, τα οποία βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Στις λίγες παρεμβάσεις που μπορούσε να κάνει μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός Superfoods συγκαταλέγονται τα «πράσινα» αποδυτήρια, αλλά και η αλλαγή του παρκέ, τα οποία έγιναν με έξοδα της «πράσινης» ΚΑΕ. Είναι δεδομένο πως αν το ΟΑΚΑ περάσει για τα επόμενα 99 χρόνια στο «τριφύλλι» τότε θα αλλάξει, θα γίνει πιο... ζεστό και θα θυμίζει πιο πολύ έδρα του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» αιτήθηκαν την Παρασκευή (17/3) ραντεβού με την πολιτεία, ώστε να παρουσιάσουν το πλήρες σχέδιο και να κάνουν το ΟΑΚΑ δικό τους για τα επόμενα 99 χρόνια.

Πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το πρωί της Παρασκευής μέσω γραπτής του δήλωσης είχε τονίσει ότι συντάσσεται με την προοπτική του γηπέδου στο Γουδή, αναλογιζόμενος την θέληση των φιλάθλων του συλλόγου που επιθυμούν ένα γήπεδο εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων. Βέβαια, είχε αφήσει και πάλι αιχμές για τον τρόπο που κινήθηκε ο Ερασιτέχνης το προηγούμενο διάστημα.

Δείτε πώς είναι τώρα τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» και το παρκέ στο ΟΑΚΑ, μετά τις «πράσινες» παρεμβάσεις του περασμένου καλοκαιριού, οι οποίες έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:

Ζητάει το ΟΑΚΑ για 99 χρόνια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!