MENU

Ο έμπειρος παίκτης των Τρικάλων μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ανέφερε για την πορεία της ομάδας της Θεσσαλίας, αλλά και το παιχνίδι της με το Ρέθυμνο το Σάββατο (25/2, 17:00):

«Γεια σας φίλοι μου,

Το σημερινό μπλογκ περιέχει μια γλυκιά ήττα και μια διπλή νίκη!

Θα ξεκινήσω με την γλυκιά ήττα που κάναμε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ την προτελευταία αγωνιστική.Η ομάδα έπαιξε καταπληκτικά,πάλεψε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και διεκδίκησε την νίκη της χρονιάς μέχρι το τέλος. Για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν μπροστά στο σκορ,παίζαμε πολύ καλό μπάσκετ και στο τέλος λίγο η απειρία λίγο ο φόβος την νίκης μας έκαναν να χάσουμε ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύω θα έγραφε ιστορία για την ομάδα των Τρικάλων.

Από την άλλη έδειξε πόσο σοβαρή και καλή είναι η ομάδα πόσο δουλεύει και ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην θέση που είναι στην βαθμολογία.

Όλα αυτά όμως τα εξαργύρωσε με την διπλή νίκη που κάναμε απέναντι στην Κύμη.Η ομάδα έπαιξε ωραίο μπάσκετ,μπροστά στον κόσμο της έβγαλε πολλή ενέργεια και πήρε την νίκη και την διαφορά σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια.

Τα μυαλά μας δεν έχουν πάρει αέρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε γιατί ακόμα δεν έχουμε φτάσει τον αριθμό νικών που χρειάζονται για την παραμονή και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο.

Μία ομάδα που είναι πάνω από μας στην βαθμολογία με ξεκάθαρο στόχο την είσοδο στα play-offs και με νέο προπονητή και παίχτη. Με την έλευση του coach Βετούλα έχουν βρει ξανά το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο έχει περάσει την φιλοσοφία του με την επιθετική άμυνα και στην επίθεση με "δικά" του plays που παίζει στις ομάδες του.

Εμείς εκμεταλλευτήκαμε το κενό δουλέψαμε πολλά πράγματα αφού στόχος του coach Καστρίτη είναι να μην σταματάμε να δουλεύουμε, να γινόμαστε καλύτεροι,να βελτιώνουμε τον εαυτό μας και την ομάδα και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλος ότι καλύτερο μας αναλογεί με πρώτο στόχο και μοναδικό αυτή την στιγμή την παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Τέλος περιμένω για άλλη μια φορά ένα γεμάτο γήπεδο από τον κόσμο των Τρικάλων που μας δίνει μοναδική ώθηση και είναι στην κυριολεξία ο 6ος μας παίκτης.

Μανωλόπουλος: «Τα μυαλά μας δεν έχουν πάρει... αέρα»