MENU

Σε... γνώριμα λημέρια θα γυρίσει ο Ολλανδός πάουερ φόργουορντ - σέντερ. Ο Σάφτενααρ, που την διετία 2014-2016 έπαιξε στην Κρήτη με τη φανέλα του Ρεθύμνου, βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο Κ.Γ. «Μελίνα Μερκούρη», για λογαριασμό της ομάδας του Αντώνη Κωνσταντινίδη. Ο 29χρονος παίκτης θα αποτελέσει τον αντι - Έντουαρντς στο ρόστερ των Κρητικών.

Την περσινή σεζόν ο Ολλανδός είχε 8,7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά ματς με τη φανέλα του Ρεθύμνου στα ελληνικά παρκέ, ενώ τη σεζόν 2014-2015, μέτρησε κατά μέσο όρο 12,5 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ. Φέτος (2016-2017) ο Σάφτενααρ ξεκίνησε τη σεζόν στο Ρέθυμνο, έκανε τέσσερις συμμετοχές (7 πόντοι, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά παιχνίδι) και στη συνέχεια αποχώρησε, με τον κόουτς Κωνσταντινίδη να δηλώνει τότε: «Αποτελεί παρελθόν. Ήμασταν μεταξύ Σάφτενααρ και Κράβιτς. Από το να ψάχναμε ξένο μέχρι να επιστρέψει ο Ντέγιαν, μας βοήθησε ο Σάφτενααρ, αλλά η επιλογή μου από το καλοκαίρι ήταν ο Κράβιτς».

Εν τέλει, ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ - σέντερ επιστρέφει στο Ρέθυμνο λίγους μήνες αργότερα, για να αντικαταστήσει τον Μπράντον Έντουαρντς.

Επιστρέφει στο Ρέθυμνο ο Σάφτενααρ