MENU

Η 9η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα (5/12) με τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Superfoods σε Τρίκαλα και Λαύριο αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι που προηγείται χρονικά, ο αήττητος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη θεσσαλική πόλη (17:00) θέλοντας να... φορτώσει μηχανές πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική σε ένα ματς που δεν θα έχει καθόλου άγχος.

Ο Έρικ Γκριν ανέφερε για την αναμέτρηση: «Μετά το ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη ήρθαμε απευθείας στα Τρίκαλα και αύριο θα αντιμετωπίσουμε την τοπική ομάδα.Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα των Τρικάλων, στο γήπεδό της, έχει δείξει ανταγωνιστική και, όπως είδαμε και στο ματς με τη Δόξα Λευκάδα, εάν δεν προσέξουμε, θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Γι' αυτό και θα πρέπει να μην τους δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Προερχόμαστε από δύο σερί νίκες με ΑΕΚ και Νταρουσάφακα, έχοντας μάλιστα παίξει όπως θέλουμε. Στόχος μας λοιπόν είναι να συνεχίσουμε με νίκη παίζοντας μάλιστα έτσι όπως μας ζητάει ο προπονητής μας».

Λίγο αργότερα (19:00), ο Παναθηναϊκός Superfoods θα φιλοξενηθεί από το Λαύριο. Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω τους τη βαριά ήττα στη Βαρκελώνη και η προσοχή τους είναι στραμμένη στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Πέραν της δεδομένης απουσίας του Τζέιμς Γκιστ, ο Πασκουάλ δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά φυσικά δε θα έχει στη διάθεσή του και τους Μάικ Τζέιμς-Κένι Γκάμπριελ που δεν είναι δηλωμένοι στο ρόστερ του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Ρέθυμνο - Προμηθέας 104-97

ΑΕΚ - Κόροιβος 89-75

Άρης - Κολοσσός 84-60

Κύμη - ΠΑΟΚ 93-82

Απόλλων Πατρών - Δόξα Λευκάδας 74-65

Τρίκαλα - Ολυμπιακός 17:00/Novasports3

Λαύριο - Παναθηναϊκός Superfoods 19:00/Νovasports2

Σε Τρίκαλα και Λαύριο οι «αιώνιοι»