MENU

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε αρχικά πως «θέλαμε να μπούμε να παίξουμε δυνατά και το πετύχαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο με την πολύ καλή άμυνα. Είχαμε ευστοχία κα πήραμε διαφορά. Επειτα από 15 λεπτά δεν είχαμε τις επιλογές που θέλαμε στην επίθεση, παρόλο που είχαμε καλές αμυντικές καταστάσεις και δεν τρέξαμε. Ετσι η επιθετική παραγωγή δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα της Πάτρας. Είναι πολύ καλό μια ομάδα εκτός Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να συμμετέχει στον τελικό Κυπέλλου. Είναι καλό για το μπάσκετ της επαρχίας και της Πάτρας». 

Οσον αφορά την διακοπή που ακολουθεί, ο Σούλης Μαρκόπουλος: «Είναι ένα πρόβλημα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι βγαίνεις από τους ρυθμούς που έχεις και είναι πολύ δύσκολο όταν δεν υπάρχει στόχος να τους κρατήσεις εκεί που θέλεις. Θα δώσουμε άδεια σε κάποιους αυτή την εβδομάδα και την επόμενη θα κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία στην Κηφισιά.

Πρέπει να έχεις δώσει στόχους στους παίκτες στην προπόνηση και αν είναι να κάνεις προπόνηση για να μην κάθεσαι είναι το χειρότερο. Θέλουμε να είναι έτοιμοι οι παίκτες σα να μην υπάρχει διακοπή. Δεν υπάρχουν ομάδες για φιλικά προκειμένου να δούμε την κατάσταση αλλά θα δημιουργήσουμε ανταγωνισμό στην προπόνηση.»

Σχετικά με την συμμετοχή του Λάζαρου Παπαδόπουλου στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως «έκανε δυο προπονήσεις να δει την κατάστασή του. Κάνει προπονήσεις και θα συνεχίσει. Θέλει να βελτιώσει ο ίδιος την αγωνιστική του κατάσταση, έχει μείνει αρκετό διάστημα έξω γιατί μέχρι τώρα έκανε προπονήσεις με στίβο και τώρα θέλει να δει την κατάσταση του. Για τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει τίποτα. Αν συμβεί κάτι, θα υπάρξει ανακοίνωση».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί:  «Αν υπάρξει καλός παίκτης και υπάρχουν τα χρήματα. Το θέμα είναι να μπορεί να έρθει και αν υπάρχουν τα χρήματα για να έρθει. Θα δούμε».

Ο Απόλλων Τσόχλας από την πλευρά των παικτών του «Δικεφάλου», τόνισε: «Περιμέναμε πιο δύσκολο τον αγώνα.Ο Απόλλων είναι πολύ πιο δυνατός από ό,τι είδαμε σήμερα, αλλά ακολουθήσαμε τις οδηγίες και πήραμε τη νίκη. Εχουμε βρει ρυθμό και το πρόβλημα τώρα είναι ότι υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. Μακάρι να συνεχίσουμε αναλόγως και μετά την διακοπή. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι και θέλουμε να πάρουμε κάποιες νίκες για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ». 

Μαρκόπουλος: «Θα πάρουμε παίκτη, αν...»