MENU

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» με τον Αργύρη Πεδουλάκη το απόγευμα της Τρίτης (18/10) και όπως είναι λογικό στο «τριφύλλι» οι εξελίξεις... τρέχουν. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει την Παρασκευή στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ και την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το ματς με την Μπάμπεργκ και θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή και έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, καθώς θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, αφού τα ματς που ακολουθούν είναι σημαντικά.

Με τα τωρινά δεδομένα, οι πρώτοι υποψήφιοι για τον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Πίνι Γκέρσον και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ενώ στο «τριφύλλι» προτάθηκε και ο Βενσάν Κολέ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης έχουν ήδη κάνει επαφές με τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Πασκουάλ, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει ομάδα. Στο... παιχνίδι, φυσικά, βρίσκεται και ο Γκέρσον, ο οποίος αρέσει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που προ ημερών είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Ισραήλ: «To μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ότι δεν πήρα τον Γκέρσον στα τέλη της σεζόν 2013/2014. Ο Πίνι Γκέρσον είναι ο κορυφαίος κόουτς κατά τη διάρκεια των 40 λεπτών του αγώνα. Τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου».

Παράλληλα, στους πρώτους υποψήφιους για τον «πράσινο» πάγκο βρίσκεται και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Το όνομα του «Δράκου» είχε παίξει για το «τριφύλλι» και το καλοκαίρι του 2015, όταν τελικά ο Παναθηναϊκός Superfoods επέλεξε να υπογράψει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τέλος, στους Κυπελλούχους Ελλάδας προτάθηκε ο Κολέ. O 53χρονος προπονητής βρίσκεται στο «τιμόνι» της εθνικής Γαλλίας, με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2013.

Παναθηναϊκός: Πασκουάλ, Γκέρσον, Γιαννάκης οι πρώτοι υποψήφιοι