MENU

Αναλυτικά το blog του 20χρονου σέντερ στο esake.gr:

Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου!

Μία σπουδαία εβδομάδα ολοκληρώθηκε και ακόμη μία έρχεται… Η Stoiximan.gr Basket League είναι σε πλήρη εξέλιξη και είμαστε και εμείς μέρος αυτής. Το ξεκίνημα μας ήταν εξαιρετικό κόντρα στον Κολοσσό, με την επιτυχία μας να είναι διπλή, αφού τέτοια λογίζεται η εκτός έδρας νίκη.

Μετά τη μεγάλη μας νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και το θρίαμβο μας, ερχόμαστε αντιμέτωποι με μία πολύ ποιοτική ομάδα, τον Άρη. Η προετοιμασία καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας μετά τη χαρά της νίκης ήταν επίπονη και συνεχής. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αύριο τον Άρη, μία σπουδαία και ιστορική ομάδα και ο στόχος όλων μας είναι η ΝΙΚΗ!

Φυσικά, πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο της πρεμιέρας. Όμως, δεν φοβόμαστε, καθώς θα έχουμε την συμπαράσταση των φίλων μας. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας και γνωρίζουμε πως οι Ρεθυμνιώτες φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό μας, αφού αγαπούν το μπάσκετ και την ομάδα μας. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση όλων των Κρητικών και προπάντων από τους Ρεθυμνιώτες και εμείς θα κάναμε το καλύτερο δυνατό. Μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε!

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, την Ρεάλ Μαδρίτης. Η εικόνα του ήταν πολύ καλή για πρεμιέρα και είμαι σίγουρος πως στην συνέχεια θα είναι καλύτερος. Σήμερα το βράδυ κάνει ντεμπούτο στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση ο Παναθηναϊκός και του εύχομαι καλή επιτυχία κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Κώττας: «Μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε»